Piparifirma ja joulubooli -näyttelijät.

Piparifirma ja joulubooli -näyttelijät.

Kätkänjoella esitetään joulun alla reteä ”Piparifirma ja joulubooli”

18.11.2021

Kätkänjoen teatteri ry:n näytelmäryhmä yllättää, sillä tulossa on pikkujoulukauteen Markku Hyvösen näytelmästä Kätkänjoelle sovitettu joulukomedia ”Piparifirma ja joulubooli”.

Pikkujoulut firmassa on ihan must have. Silläkin erotuksella että yrityksen panostus juhliin on olematon – tällä kertaa järjestetään nekin yrityksen avokonttorissa säästösyistä ja nyyttikesteillä mennään. Yllätysohjelmaa on tarjolla enemmän kun pitäisi, eikä näitä pikkujouluja heti unohda jos sitten kaikki muistaa niistä sitäkään vähää. 

Mutta miksi firman työntekijät laulavat joka työtauolla? Osaavatko he edes laulaa; tai haluavatko? Jouluruokapöytäkin tuntuu notkuvan kaikkea muuta kuin antimiksi luokiteltavia. Ja missä Armi luuraa?

Näytelmän rooleissa nähdään Meiju Palomäki, Teuvo Viitasaari, Katja-Maria Ristolainen, Anneli Palolampi, Pentti Pykälämäki, Teijo Pienimäki, Teija Mesimäki Ja Pekka Lyly. Äänissä ja valoissa toimii Mari Ylinen.

Näytelmä on tavallista reteämpi, joten järjestäjätaho suosittelee esityksiä vain yli 12-vuotiaille. Esitykset järjestetään Kätkänjoen kylätalolla marraskuun viimeisenä ja joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna (26.11.–4.12.). Esitystilan koosta johtuen näytöksiin pitää varata liput ennakkoon. Maskien käyttö on toivottavaa. Lisätietoja ja esitysaikataulu sekä varaukset: www.katkanjoenkesateatteri.fi

« Takaisin