Karviapäivät on perinteisesti avattu loisteliaalla autopainotteisella kulkueella, suorastaan karavaanilla. Se tapahtuu siis jälleen kerran huomenna perjantaina illansuussa kello 18.00 alkaen. Kuva: Hannu Isomäki

Karviapäivät on perinteisesti avattu loisteliaalla autopainotteisella kulkueella, suorastaan karavaanilla. Se tapahtuu siis jälleen kerran huomenna perjantaina illansuussa kello 18.00 alkaen. Kuva: Hannu Isomäki

Karvia Päivät jälleen tulevana viikonvaihteena

28.7.2021

Jo perinteeksi muodostunut Karvian Yrittäjien alullepaneva ja järjestämä yleisötapahtuma Karvia Päivät vietetään jälleen heinäkuisena piristyksenä ensi viikonvaihteessa tuon satakuntalaisen, vireän kunnan kirkonkylässä yhdessä Willi Karvia tapahtumaorganisaation, Karvian kunnan, paikallisten toimijoiden sekä yhdistysten kanssa. Muutosta edellisiin Päiviin on tullut ainakin siinä, että perinteinen, sunnuntainen Toritapahtuma myyntikojuineen on siirretty tällä kertaa -ja ehkä jatkossakin- Sampolan kentälle, eli kuitenkin kylän keskelle edelleen. Karvia Päivät avataan tulevana perjantaina kello 18.00 perinteisellä kulkueella ja kello 19.00 alkavalla yöjuoksulla sekä paikallisten ravintoloiden omilla ohjelmatarjonnoilla; Kantapubi Tällissä karaokea ja Kyläkrouvin Terassirockissa The Sedät ja Rock Apostoli.  

Lauantainen ulkoilmakonsertti järjestetään myös edelleen Sampolan viereisellä urheilukentällä ja ohjelmisto on taas tosi tasokas. Siitä pitävät huolen sellaisetkin suositut esiintyjät, kuin Stig, Solid Base, Remix, ja DJ Kimmo Sainio, joista ensimmäinen esiintyjä Remix korkkaa illan noin kello 19.00. Lauantain tarjontaan kuuluvat edelleen myös Karvian Kalastuskunnan järjestämä onkikilpailu Mattilan sillan vieressä aikajanalla 9.00 – 12.00 ja jokamiesluokan kilpailu Karvia-Päivät -JM paikallisen autourheiluseura Karvian MK/UA toimesta klo. 10.00 alkaen Torron radalla. Ja mainitut paikalliset ravintolat jatkavat Karvia Päiviä yömyöhään asti omillaan; Tällissä karaoke ja perinteinn grilli-ilta, Kyläkrouvissa Mark Tuomela ja Cover Grain.

Sunnuntaina Anne Mattila pitää oman konserttinsa taidekahvilassaan 18.00 alkaen ja samaan aikaa alkaa kirkossa Stephen Evansin urkukonsertti Pekka Kiviranna juontamana. Willi Karvian järjestämänä TiTi-Nalle esiintyy Kulttuurikeskus Skantzissa kello 14.00. Alussa mainittu toritapahtuma kuuluu myös siis sunnuntain antiin, ajankohta on kello 10.00 – 16.00. Tälli on muuten vain normaalisti avoinna ja Kyläkrouvissa lauletaan karaokea. Tarkempaan ohjelmistoon voi tutustua osoitteessa karviapaivat.fi.

« Takaisin