Kärkikaraoken mestaruus ratkotan pian

17.1.2019

Kärkikaraoken semifinaali ja finaali järjestetään luonnonkauniissa maisemissa pe-la 25.-26.1.2019 Kylpylähotelli Summassaaressa Saarijärvellä.

Jokainen loppukilpailun laulaja on päässyt jatkoon alkukarsinnasta, joita on järjestetty vuoden 2018 aikana eri paikkakunnilla Suomessa ja Ruotsissa. Loppukilpailussa laulajat kilpailevat kaksipäiväisessä semifinaali- ja finaalitapahtumassa. Tapahtumaan on kutsuttu kaiken kaikkiaan yli 950 lahjakasta laulajaa. Kilpailu sarjoja on kolme: Wanha tanssimusiikki, Iskelmä ja Nykyiskelmä/pop/ rock.Viikonlopun aikana ohjelmassa Kärkikaraoke loppukilpailun lisäksi arvontaa, hemmotteluhoitoja, yleisökaraokea ja tanssia. Perjantaina käydään semifinaalin 1. osa klo 12 alkaen, josta tuomaristo valitsee jatkoonpääsevät laulajat. Jatkoon päässeet kilpailevat finaalipaikoista lauantaina semifinaalin 2. osassa klo 11 alkaen. Lauantai-illan finaalissa jokaisen sarjan paras kruunataan voittajaksi.

Kärkikaraokekisan taso kovenee vuosi vuodelta, joten odotettavissa on tiukkaa kisailua ja hauskanpitoa hyvässä seurassa. Tuomaristo kiinnittää huomiota laulutaidon lisäksi paineensietokykyyn, oikeaan biisivalintaan, lavakarismaan sekä esiintymistaitoihin.

Viikonlopun tapahtumaan on vapaa pääsy ja kaikki ovat tervetulleita laulamaan, tanssimaan ja kannustamaan suosikkinsa voittoon!

Lisätietoa Kärkikaraoke semifinaali – ja finaalitapahtumasta:

www.viihdesallap.fi

 

« Takaisin