Kärki- ja kimppakaraoke mestaruudet ratkotaan Seinäjoella

18.1.2023

Kärki- ja Kimppakaraoken semifinaali ja finaali järjestetään 10.-11.2. Hotelli Sorsanpesällä Seinäjoella. Loppukilpailussa laulajat kilpailevat kaksipäiväisessä semifinaali- ja finaalitapahtumassa. Tapahtumaan on kutsuttu kaiken kaikkiaan yli 1000 laulajaa. Kilpailusarjoja Kärkikaraoke kilpailussa on kolme:

 

·         Wanha tanssimusiikki

·         Iskelmä

·         Nykyiskelmä/pop/rock

 

Kilpailuissa perjantaina käydään semifinaalin 1., josta tuomaristo valitsee semifinalistit lauantaille. Lauantaina semifinalistit kilpailevat finaalipaikoista: jokaisen sarjan 10 parasta kilpailevat lauantai-illan finaalissa kilpailun voitosta Kärkikaraoke kilpailussa. Viikonlopun aikana ratkotaan myös Kimppakaraoke mestaruus.

 

Karaokekilpailujen kilpailijamäärät ja taso kovenee vuosi vuodelta, joten odotettavissa on tiukkaa kisailua ja hauskanpitoa hyvässä seurassa. Tuomaristo kiinnittää huomiota laulutaidon lisäksi paineensietokykyyn, oikeaan kappalevalintaan, lavakarismaan sekä esiintymistaitoihin. 

 

Viikonlopun tapahtumaan on vapaa pääsy ja kaikki ovat tervetulleita laulamaan, tanssimaan ja kannustamaan suosikkinsa voittoon! Ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä 21.1. saakka ja kutsut on toimitettu kaikille semifinalisteille, jotka ovat osallistuneet alkukarsintoihin 2019-2022 aikana.

 

Lisätietoa Kärki- ja Kimppakaraoke semifinaali- ja finaalitapahtumasta: 
(Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen) www.viihdesallap.fi 

« Takaisin