Kaikkien aikojen esteratsastuskilpailu PowerPark Horse Show Härmässä

27.7.2017

Ministeri Paula Risikko avaa tapahtuman
Kaikkien aikojen esteratsastuskilpailu PowerPark Horse Show Härmässä

Etelä-Pohjanmaan sydämessä, Kauhavan Alahärmässä ratsastetaan 2.- 6.8.2017 kaikkien aikojen esteratsastuskilpailut - PowerPark Horse Show. Kilpailun juhlallisia avajaisia vietetään lauantaina 5.8. Suomi 100 juhlavuoden finaaliluokan yhteydessä, jolloin ministeri Paula Risikko avaa tapahtuman yhdessä Kauhavan kaupunginjohtajan Markku Lumion kanssa.

Viisipäiväinen esteratsastuskilpailu käydään PowerParkin hevosurheilukeskuksessa, Suomen uusimmalla raviradalla, jossa järjestetään myös kylmäverihevosten maailman suuripalkintoisin kilpailu Nordic King. Raviradan keskelle on juuri valmistunut Pohjoismaiden uusin ja suurin kuitupohjainen ratsastuskenttä, kooltaan hurjat 100 x 100 m.

– Onhan tämä aivan mielettömän hieno tilaisuus. Ratsastustapahtuma yhdistää kilpaurheilun jännityksen PowerParkin huvipuiston elämyksiin eli tarjolla on koko perheelle tekemistä ja seurattavaa. Kun alueella on näin upea, uusi hevosurheilukeskus, on koko lajin ja seutukunnan etu, että sitä myös hyödynnetään, PowerPark Horse Shown promoottori Tuomas Virrankoski toteaa.

Yleisö pääsee kilpailuihin kätevästi myös junalla. Osa etelän ja pohjoisen junista pysähtyy Härmän asemalla, josta on bussikuljetus kilpailualueelle ja huvipuistoon. 

kisoihin.

Kansainvälisen tason puitteet

PowerPark Horse Show tarjoaa loistavat puitteet kilpailla kansainvälisen tason ratsastuskilpailut. Tämä mahdollisuus on tarjolla kaiken tasoisille kisaajille, sillä ensimmäisten päivien luokat alkavat 70 cm korkeudesta ja kilpailut huipentuvat viikonlopun 140 cm:n estekorkeuksiin. Tavoitteena on rakentaa kilpailijoille, huoltajille, yleisölle ja yhteistyökumppaneille unohtumaton esteratsastustapahtuma.

Kilpailuissa ratsastetaan muun muassa Suomi 100 v -joukkuekilpailu, Suomi 100 v-luokka, Evidensia pikkuponicupin finaali, Evidensia ponicupin finaali sekä Evidensia junioricupin finaali. Lisäksi luvassa on Tallink Silja amatöörisarjan ja Racing noviisisarjan osakilpailut sekä RIDE AND DRIVE-luokka/mikroautokilpailu, jossa esteratsastusluokan 10 parasta ratsastajaa saa osallistumisoikeuden illan karting-kilpailuun.

Ensi vuonna SM-kisat

Tapahtumajärjestäjä ja PowerPark ovat sopineet useamman vuoden yhteistyöstä, joten hevosurheilun ystävillä on lupa odottaa unohtumattomia kilpailuelämyksiä myös tulevina vuosina. Kesälle 2018 on jo tiedossa kaikkien ikäryhmien SM-kisat. Vuodelle 2019 haussa on GP-Finaali ja sokerina pohjalla vuodelle 2020 anottavat ponien, junioreiden, lapsiratsastajien ja nuorten ratsastajien EM-kilpailut.

lisätietoa www.pphs.fi

« Takaisin