Jee! Miljoona Tivoli on ilmainen kaikille lauantaina 12.8.2023 ja sunnuntaina 13.8.2023.

Jee! Miljoona Tivoli on ilmainen kaikille lauantaina 12.8.2023 ja sunnuntaina 13.8.2023.

Kaikki ilmaiseksi Miljoona Tivoliin lauantaina ja sunnuntaina

9.8.2023

Kesän paras lomakohde

Maailman suurimmasta lapsille ilmaisesta huvipuistosta, Miljoona Tivolista, saadaan nautiskella vielä viitenä päivänä, sunnuntaihin 13.8.2023 asti. Onnistuneen kesän kunniaksi Miljoona Tivolin kaksi viimeistä päivää eli lauantai 12.8. ja sunnuntai 13.8.2023 ovat kuitenkin aivan kaikille ilmaiset eli viimeistään silloin kannattaa lähteä viettämään mukavaa tivolipäivää koko perheen voimin.

Muina päivinä Miljoona Tivoli on tuttuun tapaan alle 13-vuotiaille lapsille ilmainen eli jokaisen lapsen kohdalta perheille jää siis normaalirannekkeen hinta 34 euroa käytettäväksi kaikkeen muuhun kivaan. Tivoli on avoinna joka päivä klo 13-19.

Miljoona Tivolin lisäksi Kyläkauppa tarjoaa kaikenlaista muutakin kivaa ilmaista tekemistä koko perheelle, esimerkiksi Suomen suurimman ilmaisen sisäseikkailupuisto RiemuParkin ja Tavarapuodin sisällä lapsia viihdyttävän Aku Parkin, jotka ovat auki läpi vuoden. Myös Suomen suurin Muumi -leikkipuisto Kyläkaupan Tavarapuodin etupihalla, joen rannalla, on kaikkien käytössä ilmaiseksi.

Keskisen Kyläkauppa on lomailijan paratiisi

Kyläkauppa haluaa tarjota niin matkailijoille kuin lähialueen asiakkaille mahdollisuuden rauhalliseen ostosmatkaan, niinpä se palvelee koko kesän aamukahdeksasta iltayhteentoista asti. Pidennetyt aukioloajat ovat voimassa elokuun loppuun saakka. Kiireettömällä ostosreissulla voi nauttia Kyläkaupan tunnelmasta, tarjouksista, tapahtumista ja kattavista ravintolapalveluista koko päivän aamusta iltaan.

Kyläkauppa tutuksi Kesäjunan kyydissä

Ilmaisista elämysajeluista Kesäjunan kyydissä saadaan nautiskella Miljoona Tivoli -ajan eli vielä viisi päivää, aina 13.8.2023 asti. Kesäjunan reitti kiertää OnnenKengän edestä Ruokapuodin eteen ja sieltä karavaanarialue Onnelan ja Miljoona Tivolin kautta Kyläkaupan siniselle sisäänkäynnille ja siitä takaisin OnnenKengän luo. Kesäjunan kyytiin voi nousta kaikilta pysäkeiltä, mikäli tilaa on. Juna kulkee Kyläkaupan alueella joka päivä klo 12 – 14 ja 15 – 18.30, ja se starttaa kierroksilleen OnnenKengän edestä tasalta ja puolelta.

Kyläkaupan minigolfradalla on hauska viettää kesäpäivää

Kyläkaupan Minigolfrata Tuurinjoen rannassa tarjoaa mukavaa vaihtelua shoppailun lomassa. Minigolf on hauska ja elämyksellinen tapa viettää kesäpäivää perheen tai kavereiden kanssa. Minigolfmailoja voi vuokrata hotelli OnnenTähden vastaanotosta Ruokapuodin Kauppakadulta 5 euron kappalehintaan.

« Takaisin