Mikko Jussinmäki liikkeen lisävalohyllyn äärellä. Esillä on osa lisä- ja työvaloista, noin 150 kappaletta.

Mikko Jussinmäki liikkeen lisävalohyllyn äärellä. Esillä on osa lisä- ja työvaloista, noin 150 kappaletta.

Jussinmäki.net valmiina taistelussa pimeyttä vastaan

7.11.2019

Taisto Järvinen

Jokaiselle pimeällä, ja etenkin pimeällä sadesäällä sulan maan aikana autoilevalle tulee jossakin vaiheessa mieleen, että valoa pitäisi auton etupuolella olla enemmän. Kyseisen ongelman kanssa on turha tuskailla sen pitempään. Lisävaloja on nimittäin tarjolla yhtä hyvin autoihin kuin työkoneisiin.

Jussinmäki.net / Silver Way Oy on liike, jonka hyllyistä ja varastoista löytyvät lisä- ja työvalot sekä otsavalot ja käsivalaisimet. Kaiken kukkuraksi liike on varsin monipuolinen autoalan työvälineisiin ja harrastelaitteiden varusteluun perehtynyt kauppa.

Yrittäjä Mikko Jussinmäki sanoo liikkeen laajoista valikoimista löytyvän tuotteita jokaisen vuoden ajan tarpeisiin. Syksyn suosikkeja on lisä- ja työvalot sekä umpiot ja muut ajoneuvojen valaistukseen liittyvät tuotteet.

- Valaistuksen laitteet ja välineet ovat nyt selkeästi eniten kysyttyjä liikkeissämme. Monilla on autoissa lisävaloja, ja yhä useimmat valoja hankkivat. Lisävalojen optiikka on kehittynyt vuosi vuodelta. Aikaisemmin ledit heittävät valoa vähän joka puolelle. Nyt valo kerätään peilin kautta ja suuntautuu paremmin hyödyksi, eikä hajoa enää sivuille tai taivaalle.

- Valot ovat ehdoton turvallisuustekijä sekä vastaantulijaa että omaa turvallisuutta ajatellen. Huonoilla valoilla ajaneet ovat varsin yllättyneitä hankittuaan autoon tai työkoneeseen kunnolliset valot. Meiltä löytyvät lisävalot ja työvalot oikeissa hintaluokissa, Mikko Jussinmäki tiivistää.

Kun kyseessä on oma ja toisten turvallisuus, niin lisävalojen kustannus on hyötyyn nähden pieni. Hyvät lisävalot henkilöautoon saa asennettuna noin 300 eurolla. Toki hintahaitari yltää kyseisen summan ylä- ja alapuolelle. Lisävalojen varasto liikkeessä on laaja. Hyllyissä on noin 150 erilaista valoa ja varastosta löytyy eri valoja saman verran.

Lisävalojen asentaminen uudempiin autoihin vaatii alan osaamista. Niinpä Jussinmäki.netin liikkeissä asennuksia tehdään päivittäin. Vanhempien autojen valoasennukset ovat hieman helpompia, mutta myös niissä luotetaan asiantuntijan työhön. Kiitokset Mikko Jussinmäki antaa osaavalle ja hyvälle henkilökunnalle.

Työkaluja autoalalle

Jussinmäki.net on paljon muutakin kuin lisävalojen kauppa. Seinäjoella on myymälä. Lapulla on myymälä, varasto ja verkkokaupan toimipiste.

Isossa roolissa Jussinmäellä ovat autopuolen korjaamojen työkalut sekä käsityökalut. Jussinmäki.net voi varustaa työvälineiden osalta vaikka uuden autokorjaamo-huoltamon.

Mika Jussinmäki sanoo autoalan työkalupuolella olevan sama toimintatapa kuin valolaitteiden kaupassa.

- Autokorjaamoissa pitää työn valmistua tietyillä rytmeillä. Työvälineet korjaamoihin pitää saada nopeasti, jotta asiakas voidaan palvella. Seinäjoen liikkeessämme on hyvin kattavasti autokorjaamoissa tarvittavat työkalut ja erikoistyökalut.

- Liikkeessämme on myös venepuolen tarvikkeita sekä harrastelaitteiden, kuten mopojen, moottorikelkkojen, moottoripyörien, mönkijöiden ja vesiskootterien tarvikkeita. Suuri osa harrastepuolen varusteista menee toimitusmyyntinä, Mika Jussinmäki evästää.

Jussinmäki.net harjoittaa maahantuontia. Jälleenmyyjiä Jussimäen tuomilla tuotteilla on ympäri Suomen.

Silver Way Oy

Jussinmäki.net

Pohjankaari 4

60120 Seinäjoki

010 501 9007

(Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)

Metsäkiventie 4

62100 Lapua

010 328 1670

(Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)

« Takaisin