Myymäläpäällikkö Mikko Välikangas, markkinointipäällikkö Tuomas Pöllänen sekä yrityksen omistajiin kuuluva Mika Jussinmäki auttavat mielellään asiakkaita löytämään sopivat valoratkaisut ajoneuvoihin sekä työkohteisiin.

Myymäläpäällikkö Mikko Välikangas, markkinointipäällikkö Tuomas Pöllänen sekä yrityksen omistajiin kuuluva Mika Jussinmäki auttavat mielellään asiakkaita löytämään sopivat valoratkaisut ajoneuvoihin sekä työkohteisiin.

Jussinmäki palvelee asiantuntemuksella

21.10.2021

Tomi Olli

 Silver Way Oy on suomalainen perheyhtiö, jonka alla toimii kolme verkkokauppaa: www.jussinmaki.net, www.tools-jussinmaki.net ja www.moto-jussinmaki.net sekä Seinäjoella palveleva myymälä. Toistakymmentä työntekijää työllistävän yrityksen juuret juontavat vuoteen 2010, kun veljekset Mikko ja Mika Jussinmäki käynnistivät toiminnan.

-Yritys toimi ensin Lapualla Mikon autotallissa, mistä myimme muun muassa maahan tuomiamme erilaisia ajoneuvojen valoja, pääasiassa Xenon-muutossarjoja. Tuolloin toimintaamme kuului vielä myös kuljetusyritys.

-Oma toimitila Lapualle valmistui vuonna 2013, ja sieltä hoidetaan nykyään nettikauppa. Seinäjoella avasimme myymälän vuonna 2016, eli toimintaa on kahdessa pisteessä, Mika Jussinmäki kertoo.

 Yrityksen markkinointipäällikkö Tuomas Pöllänen listaa Seinäjoen myymälän myydyimmiksi tuotteiksi erilaiset ajoneuvojen lisä- ja työvalot sekä monipuoliset työkalut korjaamoille sekä myös kotitalouksille.

-Näin syksyllä myydään paljon ajoneuvojen lisävaloja, jotka tuovat lisää näkyvyyttä ja sitä kautta turvaa liikenteeseen. Erilaisten lisä- ja työvalojen osalta on myymälässä myös mahdollisuus testata käytännössä erilaisia valoja. Tässä ytimenä on löytää asiakkaalle juuri hänen tarvitsemansa ratkaisu.

-Meillä on kaikkiaan useita satoja erilaisia valoja heti testattavaksi. Olemme myös itse testanneet kaikki valot ja tehneet niistä vertailua. Näistä infoa on nähtävissä Youtube-kanavallamme sekä osoitteessa www.valovertailu.com

 

Kattava nettivalikoima

 Jussinmäki.net-verkkokauppa keskittyy erityisesti ajoneuvovalaisimien, varaosien ja muiden ajoneuvolisävarusteiden myyntiin. Moto-jussinmaki.net-verkkokauppa pitää sisällään todella kattavan valikoiman varaosia, varusteita sekä tarvikkeita harrastelaitteisiin kuten esimerkiksi moottoripyöriin,mopoihin, moottorikelkkoihin, mönkijöihin sekä puutarha- ja metsäpuolen laitteisiin. Moto-jussinmaki.net verkkokaupasta löytyvät myös kaikki ajovarusteet harrastuksiin. Tools-jussinmaki.net-verkkokauppa taas tarjoaa kattavan valikoiman työkaluja erilaisiin käyttökohteisin harrastajille sekä ammattilaisille. Valikoima kattaa käsityökalut, koneet ja laitteet, korjaamovarusteet sekä autoerikoistyökalut.

-Verkkokaupassa on nyt noin 200 000 erilaista tuotetta, ja valikoima on jatkuvassa kasvussa, Pöllänen toteaa.

Mika Jussinmäki painottaa laadun olevan ykkösasia.

-Sen vuoksi valmistamme itse Lapualla kaikki lisävaloissa ja lisävalopaketeissa käytettävät relejohtosarjat. Takaamme näin kaikkiin valoihin yhteensopivat johtosarjat, ja kykenemme mukautumaan nopeasti markkinoiden ja asiakkaiden tarpeiden mukaan.

-Tällä hetkellä erilaisia johtosarjoja on jo pitkälti yli kolmekymmentä. Teemme asiakkaillemme myös sopimusvalmistusta ja kokoonpanoa sekä kehittelemme jatkuvasti monenlaisia uusia tuotteita sekä ratkaisuja.

 Hän lupaa asiakkaille kokonaisuudessaan laadukasta ja asiantuntevaa palvelua.

-Sitä asiakkaat saavat varmasti Seinäjoen myymälän aukioloaikoina maanantaista perjantaihin kello 9-17 sekä myös verkkokaupan puolella.

-Mikäli jotain tuotetta ei ole suoraan saatavilla, saamme sen hankittua pääsääntöisesti vuorokaudessa.

« Takaisin