Uudistetuissa asiakastiloissa Toni Lahti, Joonas Lehtola, Markus Latvanen ja Janne Taka.

Uudistetuissa asiakastiloissa Toni Lahti, Joonas Lehtola, Markus Latvanen ja Janne Taka.

JT-Laite Oy:n palvelut täydentyivät Ylistarossa

27.4.2022

Huoltopalvelulla on tärkeä rooli moottoripyöräkaupassa

 

Taisto Järvinen

JT-Laite Oy on tehnyt moottoripyöräkauppaa 24 vuotta. Vuosien varrella on tullut tarve moottoripyörien huoltopalvelulle saman katon alla. Näin ollen huolto-korjaamon perustaminen ylistarolaisliikkeeseen oli itsestäänselvyys.

JT-Laite Oy:n toimitusjohtaja Janne Taka yhdessä Markus Latvasen kanssa perustivat Hotmotorhuolto Oy (Hotmotor Service) -nimisen yrityksen vastaamaan moottoripyörien ja muiden ajoneuvojen huolloista ja kunnostuksista. Pian tultiin tilanteeseen, jossa huolto-, korjaamo- ja fiksaustöitä oli enemmän kuin kaksi miestä saattoi pienissä tiloissa tehdä.

- Noin kaksi vuotta sitten teimme hallin laajennuksen. Myymälä ja hallitilat ovat nyt yhteensä lähes 1000 neliömetriä. Hallissa on neljä autonosturia ja kolme nosturia moottoripyörille. Hotmotor työllistää korjaamopäällikkö Joona Lehtolan ja Toni Lahden. Suunnitelmia on kolmannen henkilön palkkaamisesta huoltopuolelle. Muitakin ideoita toiminnan kehittämisestä elää, vaan aika näyttää niiden toteutumiset.

- Meillä on Honda-moottoripyörien ja mönkijöiden edustus ja merkkihuoltamo sekä Zero-sähkömoottoripyörien merkkihuolto. Myös muiden pyörien maahantuojien kanssa on käyty merkkihuoltoneuvotteluja.

- BMW-pyöristä on vankka osaaminen. ”Bemareita” käytetään laajalta alueelta huolto- ja korjaamopalvelussamme. Varastossamme on runsaat valikoimat moottoripyörien varaosia ja tarvikkeita, Janne Taka kiteyttää.

Huhti-toukokuunvaihde on ajankohta, jolloin kaksipyöräisillä kulkuneuvoilla lähdetään isommassa määrin ”baanalle”. Kaksipyöräisiä on toki jo liikkeellä, mutta vapunpäivän aikoihin meno vilkastuu. Hotmotor Servicen on täyden palvelun moottoripyörätalo, jossa ollaan valmiita palvelemaan asiakkaita pienissä ja isoissa tarpeissa.

Autohuolto täydentää

palvelutarjonnan

Autojen huollot ja korjaukset kuuluvat myös Hotmotorhuollon palvelukattaukseen. Autojen huoltoja varten talossa on varustetaso ajan tasalla. Jopa 5000 kilon nostavat nosturit ja riittävä hallikorkeus mahdollistavat myös isompien autojen huollot ja korjaustoimenpiteet.

- Autopuolella teemme vuosihuoltojen ja muiden kunnostustöiden lisäksi mm. mm. ilmastointilaitteiden huollot ja nelipyöräsuuntaukset. Laitteet ja testerit on myös jarrujen ja iskunvaimentimien testauksiin sekä pakokaasunmittauksiin.

- Teemme määräaikaishuollot. Meillä on käytössä sähköinen huoltokirja. Katsastushuollot ja katsastuspalvelu ovat merkittävä palvelukonsepti. Mikäli autoa ei ole katsastuksessa hyväksytty, auto on hyvä tuoda meille vikalistan kanssa, niin hoidamme homman kuntoon, yrityksestä kerrotaan.

Renkaidenvaihdon sesonki tuo tuulahduksen Hotmotor Servicen toimintaan myös autojen osalta. Talon palveluihin kuuluu rengasmyynti.

Hotmotor Service on Fixus-ketjuun kuuluva yritys. Erikoista on se, että Hotmotor on tiettävästi ketjun ainoa yritys, jossa Fixus-huoltamon logon alle kuuluvat autot, moottoripyörät ja mönkijät. Kuuluminen Fixus-ketjuun koetaan asiakkaiden keskuudessa yleisesti luottamusta lisäävänä seikkana.

Yrityksen huoltamoasiakkaille on tarjolla sijaisautopalvelu.

JT-Laite Oy/

Hotmotorhuolto Oy

Asulansuora 5 A

61400 Ylistaro

050 327 3910

www.hotmotor.fi

« Takaisin