Panda valmistautuu joulunviettoon.

Panda valmistautuu joulunviettoon.

Joulutunnelmaan virittäydytään tänä vuonna koko eläinpuistossa

12.11.2020

Aiemmilta vuosilta tuttu Farmin Joulu -tapahtuma muuntautuu tänä vuonna Eläinpuiston pikkujouluiksi, joka järjestetään 12.12. Kuluneen vuoden aikana moni tapahtuma on jouduttu miettimään koronarajoitusten vuoksi uusiksi ja näin kävi myös Farmin Joululle. Koronatilanteen asettamien rajoitusten vuoksi Farmilla tultiin siihen tulokseen, että tapahtuman järjestäminen aiempien vuosien tapaan ei olisi mahdollista.

-  Tapahtumaa ei kuitenkaan haluttu kokonaan perua, joten päädyttiin järjestämään tänä vuonna iloinen joulutapahtuma koko puistossa, Farmin vastaava Asta Kestinmäki kertoo.

Iloista joulutunnelmaa ja reipasta ulkoilua on siis tarjolla koko eläinpuiston alueella, alkaen Pandatalon ravintolasta, jossa on mahdollista herkutella perinteisellä joulupuurolla – puuroon on sujautettu myös manteli, jonka löytäjää odottaa hieno yllätys!

Päivän aikana pandat ja eläinpuiston eläimet saavat ihmeteltävikseen ikiomat pikkujouluyllätykset. Myös arvovieras Korvatunturilta on luvannut piipahtaa eläinpuistossa: pikkujoulupaketin poroille luovuttaa itse Joulupukki klo 11.00. Porotarhalta pukki on luvannut siirtyä Farmille, jossa kaikilla kilteillä lapsilla on mahdollisuus kertoa pukille joululahjatoiveensa. Mikäli sää on lunta tulvillaan, päästään Farmilla laskemaan myös pulkkamäkeä.

”On vilinää, melskettä, helinää helskettä pienten tiukujen
On korvia, tassuja, pulleita massuja, häntiä vilisten


Eläinpuistossa jouluista ohjelmaa kaikille!

Tulet laavuilla, maskotit tarjoilevat lämmintä glögiä vierailijoille.

Eläimet saavat omat pikkujoulupakettinsa, opas paikalla:

Pikkupandat klo 10.30

Porot klo 11.00, joulupukki vierailee porotarhalla.

Ilvekset klo 11.30

Pandat Lumi ja Pyry klo 13.00

Saukot klo 14.00

Ahmat klo 14.30

« Takaisin