Jouluomenoiden esittely- ja myyntitapahtuma perjantaina ja lauantaina 7.-8.12.2018 kello 10-18 Kyläkaupan Ruokapuodin pihalla, suoraan rekasta. Myynnissä kotimaiset jouluomenat Santana ja Zari.

Jouluomenoiden esittely- ja myyntitapahtuma perjantaina ja lauantaina 7.-8.12.2018 kello 10-18 Kyläkaupan Ruokapuodin pihalla, suoraan rekasta. Myynnissä kotimaiset jouluomenat Santana ja Zari.

Jouluomenoiden esittely- ja myyntitapahtuma Kyläkaupalla

5.12.2018

Kotimaiset jouluomenat rekkamyynnistä

Jouluomenat kuuluvat monien suomalaiskotien joulun ajan herkkuihin. Nyt onkin juuri sopiva aika luoda kotiin joulun tuoksua ja taikaa kotimaisilla jouluomenoilla. Kyläkaupan Ruokapuoti tarjoaa erinomaisen ratkaisun omenoiden hankintaan, sillä Savonlinnan Vihannestukku Oy järjestää jouluomenoiden esittely- ja myyntitapahtuman perjantaina ja lauantaina 7.-8.12.2018 kello 10-18 Kyläkaupan Ruokapuodin pihalla, suoraan rekasta. Esittelijät tarjoavat loppuun asti viedyn palvelukokemuksen, sillä he ovat luvanneet kantaa jokaiselle asiakkaalle heidän ostamansa omenalaatikot suoraan autoon.

Esittelyssä ja myynnissä ovat kotimaisen ÅTH:n eli Ahvenanmaan Puutarhahallin jouluomenat 12 kilon laatikoissa. Lajikkeina ovat joulunpunainen, herkullinen Santana ja oranssi, mehukas Zari. Omenoita ei suinkaan tarvitse valita kokeilematta, sillä asiakkaan niin halutessa esittelijät antavat omenoista myös maistiaisia.

Parhaat herkut kotimaisesta omenasta

Kotimaiset omenat hurmaavat ihanan kirpeällä ja raikkaalla maullaan. Kotimaisesta omenasta syntyy parhaimmat herkut niin leivonnassa, ruoanlaitossa, mehuissa kuin hilloissakin. Ammattimaisesti viljellyt omenat kestävät asianmukaisesti säilytettynä pitkälle joulun yli. Omenoita kannattaa säilyttää viileässä esimerkiksi sanomalehdellä peitettynä. Hyvä säilytyspaikka on esimerkiksi kuisti tai parveke.

Rekkamyynnisssä olevan Santanan maku on täyteläinen, aavistuksen rypälemäinen ja ruusulta tuoksuva. Santana sopii jopa useimmille omena-allergikoille, sillä se sisältää vain pieniä määriä proteiinia, johon allergiset yleensä reagoivat. Toisen myynnissä olevan lajikkeen, Zarin, maku on houkutteleva ja rakenne erityisen rapea. Se on makea ja mehukas omena, joka sopii monenlaiseen käyttöön.

Sekä Santana että Zari ovat kotimaisia, ne on kasvatettu Ahvenanmaalla, jota voidaan hyvällä syyllä kutsua Suomen omenatarhaksi. Siellä nimittäin viljellään yli 70 prosenttia kaikista maan omenoista. Ahvenanmaan ilmaston ja maaperän ansiosta tuotteet ovat hyvälaatuisia ja kuluttajien suosiossa. Ålands Trädgårdshall hoitaa noin 40 Ahvenanmaan saariston omenanviljelijän omenoiden jakelun.

Esittely- ja myyntitapahtuman järjestävä Savonlinnan Vihannestukku Oy on kotimaisten vihannesten välitykseen keskittynyt yritys. Sen päätuotteita ovat kurkku, tomaatti, varhaisperuna ja omena.

« Takaisin