Tuurin kauppakylän joulunavauksen päättää tuttuun tapaan näyttävä ilotulitus musiikkeineen.

Tuurin kauppakylän joulunavauksen päättää tuttuun tapaan näyttävä ilotulitus musiikkeineen.

Joulu alkaa Kauppakylän joulunavauksesta

11.11.2015

Tuurin kauppakylän joulunavauksen päättää tuttuun tapaan näyttävä ilotulitus musiikkeineen.

Ensi perjantaina 13.11. kello 17 alkaen Tuurissa vietetään kauppakylän virallista joulunavausta. Kauppakylää valaisevat edellisten vuosien tapaan upeat jouluvalot sekä suuri ja näyttävä joulukuusi, joka kirkkaine valoineen toivottaa kaikki tervetulleiksi jouluostoksille Tuuriin. Tuttuun paikkaansa, Kyläkaupan ja Nahkapaikan väliin pystytettävän kuusen on lahjoittanut Alavuden kaupunki.

Tapaa joulupukki ja nauti glögistä

Perinteinen glögi- ja piparitarjoilu alkaa Tavarapuodin etupihalla klo 17 ja tarjolla on herkullisia Töysäläisen pipareita sekä VIP glögiä. Joulunavauksessa on tietenkin paikalla myös itse Joulupukki, jonka voi bongata Kyläkaupan pihalta klo 17 alkaen. Joulupukin lisäksi etupihalla on tavattavissa klo 18-19 myös kaksi tonttutyttöä sekä ihan oikea joulupukin poro. Tonttutytöt jäävät Kyläkauppaan koko viikonlopuksi. Heitä voi käydä moikkaamassa Jäämaailmassa perjantaina klo 16-18, lauantaina klo 11-17 sekä sunnuntaina klo 12-18.

Joulunavaus käyntiin Aikakoneen tahtiin

Tänä vuonna joulunavauksessa musiikista vastaa suomalaisen tanssipopin ysärilegenda Aikakone, joka esiintyy Tavarapuodin etupihalla klo 18.30. Aiemmin päivällä, klo 16-17.30 yhtye on Kyläkaupan musiikkiosastolla markkinoimassa uutta levyään ja jakamassa nimikirjoituksia.

Aikakoneen esiintymisen jälkeen, klo 19 Alavuden kaupunginjohtaja Pekka Ala-Mäenpää pitää avauspuheen ja suorittaa virallisen joulunavauksen. Joulunavaustapahtuman päättää jo tuttuun tapaan upea ilotulitus musiikkeineen. Ilotulituksesta vastaa Suomen suurin ilotulitealan yritys, Suomen Ilotulitus Oy.

« Takaisin