Joonas Erkkilä

Joonas Erkkilä

Joonas Erkkilältä uutta musiikkia

25.3.2020

Lehtimäkeläislähtöinen, nykyisin Seinäjoella asuva laulaja Joonas Erkkilä, on julkaissut uuden kappaleen. Hänen uusi singlensä ”Sano se” julkaistiin helmikuun lopulla. Kappale on Pertti Haverisen ja Kai Jämsän säveltämä ja Lasse Wikmanin sanoittama.  Single kertoo puhumattomuudesta ja muistuttaa siitä, kuinka tärkeää on keskustella asioista.

 

Joonas on esiintynyt Unelma -yhtyeen kanssa noin kaksi vuotta. Yhtye soittaa kitaravetoista tanssimusiikkia ja he ovat saaneet tanssilavoilla todella hyvän vastaanoton. Keikkamäärät ovat kasvaneet vuosien varrella mukavasti. Unelma -yhtyeeseen kuuluvat lehtimäkeläislähtöinen rumpali Tuomas Soukka, kitaristi Raine Koskensalo Ikaalisista ja basisti Juha Saarela Mänttä-Vilppulasta. Unelmalla on monipuolinen ohjelmisto ja keikkoja on vaihtelevasti ympäri Suomen. Joonas Erkkilä ja Unelma keikkailevat läpi vuoden ja keikkoja on tulossa hyvin keväälle ja kesälle. Joonas toivoo, että pääsisi tekemään studioon Unelman kanssa omia kappaleita tulevaisuudessa.

Joonas toivottaa kaikki tervetulleiksi keikoille. Päivitetty keikkakalenteri löytyy kotisivuilta. Uutta ”Sano se”- kappaletta pääsee kuuntelemaan Youtubesta ja Spotifysta. Joonas toivoo uudelle kappaleelle hyvää radiomenestystä.

« Takaisin