Jonna Pietilä aloittaa Ähtärin Eläinpuisto Oy:n toimitusjohtajana ensi helmikuun alussa.

Jonna Pietilä aloittaa Ähtärin Eläinpuisto Oy:n toimitusjohtajana ensi helmikuun alussa.

Jonna Pietilä Ähtärin Eläinpuisto Oy:n toimitusjohtajaksi

10.1.2018

Jonna Pietilä aloittaa Ähtärin Eläinpuisto Oy:n toimitusjohtajana ensi helmikuun alussa.

Ähtärin Eläinpuisto Oy on valinnut toimitusjohtajakseen restonomi (YAMK) Jonna Pietilän (41). Helsinkiläislähtöinen Pietilä työskentelee tällä hetkellä Saariselällä, Santa´s Hotel Tunturin hotellinjohtajana.

Pietilällä on vahvan hotellialan osaamisen lisäksi kokemusta myynnin ja markkinoinnin organisoinnista sekä tulosvastuullisesta johtamisesta. Hänellä on myös kansainvälistä osaamista eri hotellialan asiakaspalvelutehtävistä Lontoosta.

  • Jonna Pietilä on hyvin verkostoitunut matkailun ammattilainen, jonka monialainen osaaminen sopii erinomaisesti kehittyvässä vaiheessa olevaan ja vahvasti tulevaisuuteen panostavaan matkailun kokonaisuuteen. Uskomme, että Jonna Pietilä tuo uutta raikasta osaamista yhtiöihimme, toteaa Ähtärin Eläinpuisto Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Savola.

Jonna Pietilä aloittaa toimitusjohtajana 1.2.2018. Hän ottaa uuden työn vastaan motivoituneena.

  • Muutan Ähtäriin tammikuun lopussa ja aloitan työt innostuneena helmikuun alussa. On todella hienoa päästä tässä vaiheessa mukaan voimakkaasti kehittyvään yhtiöön. Pandat ehtivät muuttaa Ähtäriin vähän ennen minua ja pandojen tulon myötä kehitämme Ähtärin matkailutuotetta edelleen. Matkailu on kasvava toimiala ja me uskomme Ähtärin vetovoimaisuuteen myös tulevaisuudessa.

Ähtärin Eläinpuisto Oy:n toimitusjohtajan tehtävää haki määräaikaan mennessä 29 henkilöä. Lisäksi 42 henkilöä kontaktoitiin suorahaulla. Pietilä toimii myös Hotelli Mesikämmen Oy:n ja Snow Panda Resort Ähtäri Zoo Oy:n toimitusjohtajana.

« Takaisin