Jani Takala valmistelee autoa maalauskuntoon. Jari Rintamäki tarkistaa että auton korjausaika on aikataulussa..

Jani Takala valmistelee autoa maalauskuntoon. Jari Rintamäki tarkistaa että auton korjausaika on aikataulussa..

Jii&Jii Oy uusiin toimitiloihin Alavudella

16.5.2019

Taisto Järvinen

Yli 1000 neliön hallissa on tilaa ja töiden järjestely sujuu jouhevasti

Alavudella toimiva Jii&Jii Oy on muuttanut hiljattain uusiin toimitiloihin Piirantien varrelle, reilun sadan metrin päähän aikaisemmin heidän yritystiloinaan toimineesta hallista. Uudet 1050 neliömetrin tilat antavat kehykset nopeampaan ja eri vaiheiltaan joustavammin sujuvaan työntekoon.

Yrittäjä Jari Rintamäki sanoo tarvetta isompiin tiloihin olleen jo pitemmän aikaa. Yrittäjien Jari Rintamäen ja Jani Takalan itse suunnittelemat tilat ovat osoittautuneet oikein mitoitetuiksi.

  • Entinen halli oli kooltaan 400 neliömetriä, ja oli rakennettu alun perin kahden miehen autokorjaamoksi. Toiminnan laajentuessa on tilantarve kasvanut ja henkilökuntamme on nyt yhteensä 9. Noin viisi vuotta sitten saimme huoltokorjaamotilat lähialueelta, mutta työt useassa kohteessa eivät ole sujuvaa toimintaa. Lisäksi autojen pesupiste puuttui vanhasta hallista.
  • Autokorjaamoalan työ on sen tyyppistä, että autoja menee ja tulee jatkuvasti, ja pitää olla tilaa tehdä työtä ja siirtää autoja. Uuteen halliin sopii yli kymmenen autoa työkohteiksi saman aikaisesti.
  • Hallissa on hyvä ilmanvaihto, ei ole pölyä ja työt nopeutuvat, joten henkilökuntamme on tyytyväisiä nykytilanteeseen.

Kattava palvelutarjonta

Autokorjaamo Jii&Jii Oy:n palvelukokonaisuus on kattava paikkakunnan koko huomioiden. Vaikka uusia palveluja on yritykseen tullut, on vauriokorjaus edelleen selkeästi yleisin palvelu. Jopa 80 prosenttia töistä on vauriokorjauksia. Myös yrityksen toisessa toimipisteessä Mäntyläntien varrella Seinäjoella tehdään vauriokorjauksia ja tuulilasinvaihtoja, mutta tarvittavat maalaustyöt suoritetaan Alavudella.

  • Palvelut autoilijoille yrityksessämme ovat kunnossa, kun huollot, peltityöt, autojen maalaus, tuulilasienvaihdot ja pesut onnistuvat samassa tilassa.
  • Oman piristävän mausteen yritykseemme tuo se, että kuulumme Autoklinikka -vauriokorjaamoketjuun. Ketjulla on Suomessa noin 30 omaa korjaamoa ja runsaat kymmenen yhteistyökumppanikorjaamoa. Saamme ketjun tuen mm. varaosa- ja muissa hankinnoissa, koulutusta ja muita sopimusten mukaisia hyötyjä.
  • Tälläkin alalla ovat toimintatavat muuttuneet paljon esim. teemme vahinkotarkastuksia kaikille vakuutusyhtiöille Rintamäki ja Takala pohtivat.

Autopeltisepän sekä automaalarin työ on ammattinsa osaavan toimintaa. Jii&Jiin uudessa hallissa olisi työpaikka yhdelle autopeltisepälle. Mahdollista on, että myös yhtä automaalaria tarvittaisiin yrityksen palveluksessa.

Jii&Jii Oy:n uuden hallin tilalla heiluvat pajut vielä vuosi sitten. Tuttujen rakentajien sekä kaupungin ja muiden yrittäjien kanssa sujuvasti edenneen yhteistyön ansiosta vuonna 1996 käynnistynyt yritystoiminta jatkuu nyt entistä ehommin. Jii&Jiin rakennuttaman hallin pääurakoitsija oli Rakennus Yliselä Oy, sähköurakoitsija Karsinakosken Sähkö Oy, LVI-työt teki J. Vainonpää Oy.

Autokorjaamo Jii&Jii Oy

Piirantie 22

63300 Alavus

06 5120 800

www.jijii.com

(Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)

« Takaisin