Jere Övermark sijoittui Idols-kisassa kolmanneksi.

Jere Övermark sijoittui Idols-kisassa kolmanneksi.

Jere Övermark Idols-kisan kolmanneksi

5.12.2018

Tomi Olli

Pitkin syksyä jatkunut Idols-huuma päättyi viime perjantaina. Turnajaisten voiton vei Patrik Blomberg ennen Leo Pakarista sekä lappajärveläistä Jere Övermarkia. Blomberg keräsi äänistä 41 prosenttia.

23-vuotias Övermark avasi illan duetoimalla Leo Stillmanin kanssa. Toisena vetona lappajärveläinen esitti hänelle finaalia varten tehdyn kappaleen ”Hyvältä fotoissa”. Övermark ei koe olevansa suuresti pettynyt voiton lipumisesta sivu suun, vaikka pronssisija hieman harmittaakin.

- Tottakai voittoa haettiin, kun kerran selvisin finaaliin. En ole silti pettynyt kolmossijaan, sekin on minulle iso asia. En joitakin viikkoja sitten olisi uskonut olevani finaalivaiheessa.

- En myöskään juurikaan jännittänyt finaalivetoja, ne tulivat rennosti hyvällä fiiliksellä.

Jere kokee  Idols-taipaleen opettaneen ja antaneen paljon niin musiikillisesti kuin muutoinkin.

- Tämä oli todella upea ja paljon antanut matka. Se myös näytti miten kovaa työtä musiikin tekeminen vaatii.

- Tavoitteeni on jatkaa tästä eteenpäin musiikin parissa, haluan saada siitä ammatin. Olenkin valmis tekemään kaikkeni unelmani eteen, Övermark sanoo.

Konsertti tulossa

Övermark lähettää isot kiitokset kaikille häntä matkan varrella tukeneille.

- Olen saanut valtavan paljon kannustusta ja tukea niin perheeltä, sukulaisilta, ystäviltä, työkavereilta kuin monilta muiltakin.

- On ollut hienoa ja koskettavaa saada näin paljon hyvää palautetta ja samalla ääniä. Olen erittäin kiitollinen kaikille minua tukeneille.

Jere myös vakuuttaa, että hänet nähdään jatkossa keikkalavoilla.

- Tulen tekemään niitä mahdollisimman paljon, sillä se on asia mistä nautin.

- Lähitulevaisuuteen on Lappajärvelle myös suunnitella konsertti, missä on lisäkseni mukana ainakin useita musisoivia sukulaisiani.

Musisoivia sukulaisiahan Jerellä riittää. Myös hänen ensimmäinen esikuvansa tuli suvusta.

- Serkkuni Tuomas ”Gary” Keskisen Technicolour-bändi oli kova sana ollessani ala-asteella. Treenasin heidän kappaleitaan serkkuni Anton Övermarkin kanssa, ja esiinnyimme myös muun muassa perhejuhlissa.

- Tärkeä vaikuttaja minulle oli nuorempana myös Iron Maiden. Asiaan liittyen olivat hiukseni useita vuosia leikkaamatta. Lopulta niitä oli lyhennettävä kahdeksannella luokalla, sillä hiusten hoito alkoi olla ylivoimaista. Nykyisin sitten mennään varsin erilaisella hiustyylillä, Övermark nauraa.

« Takaisin