Aleksi Aution ja Tomi Poikosen takana olevista mailatelineistä löytyy työväline jokaiselle jääkiekon harrastajalle.

Aleksi Aution ja Tomi Poikosen takana olevista mailatelineistä löytyy työväline jokaiselle jääkiekon harrastajalle.

Jääkiekkoilun erikoisliike Seinäjoelle

7.11.2019

Taisto Järvinen

Hockey Basen isoista valikoimista sujuvasti välineet, varusteet ja oheistuotteet

Jääkiekkoilun erikoisliike Hockey Base on avannut ovensa Seinäjoella. Hockey Base on nimenomaan jääkiekkoilun kauppa, jonka palvelutarjotin kattaa kokonaisvaltaisesti lajin välineet, varusteet ja oheistuotteet. Kyseessä on ketjun neljästoista liike. Seinäjokea lähimmät Hockey Base -liikkeet ovat Jyväskylässä, Tampereella ja Porissa.

Seinäjoen liikkeen myymälävastaava Aleksi Autio sanoo Etelä-Pohjanmaan alueella olleen selkeä tyhjä tila jääkiekkoilun erikoisliikkeistä, kun lähimmät liikkeet ovat lähes 200 kilometrin etäisyydellä. Seinäjoella ja sen lähialueilla on silti vankka jääkiekkokulttuuri.

  • Jääkiekolla lajina menee hyvin. Kiekkoleijonien MM-kulta viime kaudelta kohotti edelleen lajin suosiota, näin ollen jääkiekon välineille ja varusteille on kasvava kysyntä. Me vastaamme kysyntään tarjoamalla pelaajille ja lajin harrastajille korkealuokkaisia tuotteita henkilökohtaisen palvelun ja asiantuntemuksen kautta.
  • Seinäjoen liike kuuluu ketjuun, joka pelaa hienosti yhteen. Näin toimien voimme täyttää nopeasti asiakkaiden toiveet. Vaikka valikoimamme ovat laajat, niin joku tietty maila tai varuste saattaa puuttua hyllyistä. Tällöin saamme tarvittavan tuotteen ketjun laajoista varastoista tai toisesta liikkeestä Seinäjoen liikkeeseen kahden päivän aikana.
  • Hockey Base -ketjun keskusvarasto ja verkkokaupan toimipiste ovat Vantaalla. Verkkokaupan osuus kaupasta kasvaa koko ajan. Etumme on myös se, että verkkokaupasta ostetut tuotteet voidaan noutaa liikkeestä, Aleksi Autio sanoo.

Yhteistyötä seurojen kanssa

Hockey Base tekee yhteistyötä monien tahojen kanssa. Jääkiekkoseurat, niiden joukkueet ja kuntopelaajat ovat tyypillisimpiä asiakasryhmiä. Erikoisuus ovat harjoitusmatkat Hockey Basen omistamaan Suomen suurimpaan harjoituskeskukseen Vantaalle, jossa myös NHL- ja KHL-kiekkoilijat harjoittelevat. Tämän seutukunnan kiekkoilijoille ko. matkoja ollaan järjestämässä tarjoushintaan.

  • Liikkeessämme on mailatestialue, jossa pystytään tarjoamaan aidot testiolosuhteet muovijäällä. Palvelu helpottaa pelaajia oikean ja sopivimman mailan hankinnassa. Testijää on oivallinen paikka myös kesäharjoitteluun.
  • Liikkeessämme on Blackstone FBV -teroituskone, joka tarkoitettu nimenomaan jääkiekkoluistimien teroituksiin. Telineissä on tarjolla noin 300 mailaa, ja meillä ovat hyvän suosion saaneet Howies-teipit, joita ei lähimailta löydy. Kaikki suojavarusteet, hanskat, luistimet ja kypärät ovat liikkeessämme, Autio valottaa.

Seinäjoen Hockey Base -liikkeessä tuotteista annetaan ajantasaista tietoa ja vinkkejä asiakkaiden väline- ja varustehankinnoissa. Liikkeessä asiakkaita palvelee Aleksi Aution lisäksi Tomi Poikonen.

 Hockey Base Seinäjoki

Maakunnankatu 3

60100 Seinäjoki

09 8520 5390

hockeybase.fi/seinajoki

(Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)

« Takaisin