Minna Pörri valmistaa pihviä Pörriäisburgeriin.

Minna Pörri valmistaa pihviä Pörriäisburgeriin.

Itse tehdyt jauhelihapihvit Pörriäisen ykkös-suosikkeja

1.9.2016

Itse tehdyt jauhelihapihvit

Pörriäisen ykkös-suosikkeja

  • Uudenlainen Grilli-Kahvila on ottanut paikkansa Alavuden asemalla

Minna Pörri valmistaa pihviä Pörriäisburgeriin.

Taisto Järvinen

Alavuden asemalla kuluvan vuoden alussa ovensa avannut Grilli-Kahvila Pörriäinen on saavuttanut suosion ruokailijoiden, ja muiden Pörriäisen tarjoamia palveluja käyttävien keskuudessa. Grilli-Kahvion perustamiselle on ollut ilmeinen tilaus, kuin muita yleisölle suunnattuja ruokailupaikkoja ei Alavuden asemanseudulla ole.

Yrittäjä Minna Pörri sanoo ruokalistoilta löytyvän noin kolmekymmentä erilaista burger- ja muuta ateriavaihtoehtoa.

  • Jatkuvaa kehitystyötä tehdään ja ruokalistoille tulee uutuuksia. Itse tehdyt jauhelihapihvit ja lihapullat ovat ehdottomasti suosikkeja. Jauhelihapihvin ympärille voi kehitellä varsin monenlaisia annoksia.
  • Pörriäisburger kuten myös Unelmaburger sämpylän, ison jauhelihapihvin ja monien lisukkeiden kanssa ovat suosikkeja. Chilimausteinen Takapiru-burger 100 gramman jauhelihapihvillä, cheddarjuustolla ja muilla lisukkeilla maistuu monien suussa. Kesälautasella saa rapeaa pekonia, ranskalaiset, cheddarjuustoa ja muuta maittavaa. Viimeisimpiin uutuuksiin kuuluu Lihavalautanen rapeilla ranskalaisilla, 100 grammalla kebablihaa, kotitekoisilla lihapullilla jne.

Minna Pörri nostaa ruoan ja ruokailijat yrityksensä ykkösjutuiksi. Kesän aikana ruokailijoiden joukossa oli paikallisten ja lähiseutujen ihmisten lisäksi myös merkittävästi matkailijoita.

Veikkauksen palvelupiste, pelimahdollisuudet ja kahviopalvelut sekä jäätelö- ja virvokepalvelut ilman keskivahvaa ovat tärkeitä grilli-kahvilan toiminnassa.

Oman näköinen ruokapaikka

Minna Pörrin ajatusmaailmaa on yrittäjyys kiehtonut vuosikaudet. Hän sai tietää Alavuden asemalla noin kaksi kuukautta vapaina olleista liiketiloista, joissa oli harjoitettu kioskitoimintaa.

  • Hieman siinä tuli välillä takapakkia, muuta kun paikkaa paremmin katsottiin, niin hahmotin paikan itselleni. Puolisoni Jarmo Pörri teki tässä melko mittavan remontin, ja mm. ilmanvaihto piti tähän asentaa. Myös kaikki keittiön koneet ja laitteet on hankittu. Nyt asiakaspaikkoja on noin 30 ja lisäksi on kahdeksan paikkaa terassilla.
  • Upeaa, että on voinut työllistää itsensä ja tarjota töitä muille. Töissä tässä on Niina Lahti ja viikonloppuja tekee Noora Prinkkilä. Työharjoitteluun on tulossa Tiina Prinkkilä. Olen saanut hyvät ja ahkerat naiset töihin.
  • Asiakaspalvelu on minulle tuttua työtä, niinpä merkittävä ohjenuorana meillä on mahdollisimman hyvä palvelu, tietenkin korkealuokkaisten tuotteiden lisäksi.

Jotain Minnan toivelistalla siltikin on. Hän sanoo keittiön olevan kovin pieni, ja lisätila olisi tarpeen.

  • Meillä on lounaspassi, johon saa leiman vähintään 5 euron lounasostosta. Kymmenennen leiman yhteydessä saa lounaasta 6 euron alennuksen, Minna evästää.

Grilli-Kahvila Pörriäinen

Kauppaneuvoksentie 1

63400 Alavus as.

044 700 3277

www.fasebook.com/

Grilli-Kahvila-Pörriäinen

Avoinna ma-la 10-21, su 12-21

« Takaisin