Isonkyrön keskustan läheisyyteen uusia vuokra-asuntoja

4.1.2023

Isonkyrön keskustan palvelujen ja koulujen läheisyyteen on valmistumassa maalis-huhtikuussa kaksi rivitaloa. – Uusia vuokra-asuntoja emme ole rakennuttaneet yli 20 vuoteen, joten mielenkiintoa näitä kymmentä uutta asuntoa kohtaan on ollut paljon, kertoo Isonkyrön Asuntovuokrauksen toimitusjohjaja Minna Niemi.

Pysäkkitie 10 A-talosta löytyy kuusi asuntoa. Päätyhuoneistoina ovat 63 m²:n kolmiot ja niiden välissä neljä 49 m²:n kaksiota. B-talo on muutoin samanlainen, mutta kolmioiden välissä on vain kaksi kaksiota. Jokaiseen asuntoon kuuluu myös lämmityspistokkeellinen autokatospaikka.

- Modernit asunnot on suunnitellut arkkitehti Jukka Ulvinen. Olemme valinneet asuntoihin myös laadukkaat pintamateriaalit, kuvailee Niemi yksitasoisten asuntojen elämää kestäviä valintoja, ja lisää: - Ne soveltuvat erityisesti lapsiperheille. Asunnoissa on kaukolämpö, ja vuokrahintaan sisältyy myös 50 Mt:n kuituliittymä.

Uusia vuokrakoteja voi hakea Isonkyrön Asuntovuokrauksen kotisivuilta löytyvillä tavoilla 2.-16.1.2023. - Mikäli samasta asunnosta jätetään useampi tasavertainen hakemus, järjestämme asuntoarvonnan, lupaa Minna Niemi.

Lisätietoja:

Isännöitsijä / Toimitusjohtaja Minna Niemi

p. 050 548 6478

email: (Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)

isonkyronasuntovuokraus.fi

« Takaisin