ILVES – JYP lauantaina 4.8.2015

ILVES – JYP lauantaina 4.8.2015

ILVES – JYP lauantaina 4.8.2015 Tulikuuma liigatason harjoitusottelu Alavus Areenalla

22.7.2015

 

Elokuun alkuun saadaan Alavus Areenalle todellinen superstartti jääkiekkokaudelle! Tulossa on tulikuuma liigatason harjoitusottelu, jossa kohtaavat alavutelaislähtöisen Tuomas Tuokkolan luotsaama Ilves, sekä Marko Virtasen valmentama JYP Jyväskylästä.

Tuomas ”Roopen poika” Tuokkola jatkaa Ilveksen päävalmentajana jo neljättä kauttaan. Se on paljon SM-liigassa, jossa päävalmentajan pesti on tunnetusti enemmän kuin tuulinen. Ilveksen pudotuspelit katkesivat viime kaudella ns. säälipleijareihin, joten joukkue satsaa varmasti kaikkensa siihen, että sijoitus tulevalla kaudella olisi parempi. Ilves on pystynyt hankkimaan varsin mukavia vahvistuksia menetysten tilalle, kuten mm. Hannu Toivonen (maalivahti), Jyri Niemi (puolustaja) ja Joonas Vihko (hyökkääjä) Nähtäväksi jää, kuinka uudet pelaajat tuovat uutta virtaa Ilveksen kokoonpanoon. Oman mausteensa peliin tuonee myös duo Flinck-Tyrväinen, joka ainakin ennakkokaavailuissa kykenee sekoittamaan vastustajan kuin vastustajan kasetteja kauden mittaan.

Kevään pronssimitalisti, JYP lähtee sekin kauteen muutoksien kautta. Marko Virtasella alkaa JYP:issä kolmas kausi päävalmentajana ja varmasti ilmassa on revanssin makua, sillä pudotuspelien finaalipelit jäivät ainoastaan yhden voiton päähän mestarijoukkue Kärpistä. JYP:in uusista pelaajista mielenkiintoinen haku on liki kaksimetrinen ja 114-kiloinen järkälepuolustaja Nolan Yonkman. Hyökkäyspuolen tulokkaita ovat Janne Kolehmainen, Janne Tavi ja Anaheimin kanssa tuoreen tulokassopimuksen tehnyt Joonas Nättinen. Perrinin ja Hännikäisen poistuttua JYP:in riveistä on näille uusille pelaajille lyöty ”isot hokkarit” ja tulevassa harjoitusottelussa saadaankin esimakua siitä, kuinka uudet pelaajat ovat kokoonpanoon sulautuneet.

Alavus Areena on seutukunnan komein jäähalli omassa mittaluokassaan. Areenan puitteista kertoo paljon se, että valmistumisestaan saakka, eli vuodesta 2008, on sinne saatu maaotteluita ja valtakunnallisia huippujoukkueita pelaamaan harjoitusotteluita - puhumattakaan siitä, kuinka tärkeä Areena on harjoituspaikkana eri joukkueille ja harrastajille, joita Alavudelta löytyy runsain mitoin. Hallin käyttöaste on pysynyt koko ajan korkeana. Alavus Areenasta on selkeästi tullut APV:n koti- ja kokoontumispaikka niin pelaajille, vanhemmille kuin koko seuraväelle.

Kyse on siis ensiluokkaisesta jääkiekosta, joten varmista paikkasi ja hae ennakkolippusi Urheiluaallosta. Lipun hinta on vain 15€. Lippuja myydään myös ovelta. Otteluisäntänä pelissä on Club B52. Tule näkemään SM-liigan huippua ja kokemaan aitoa jääkiekkohuumaa Alavus Areenalle 4.8.2015 kello 18.30!

« Takaisin