Iltarusko – Topi Sorsakosken juhlakonsertti

27.9.2023

Iltarusko on edesmenneen ähtäriläisen Topi Sorsakosken kunniaksi järjestettävä juhlakonsertti maestron kotipaikkakunnalla Ähtärissä sunnuntaina 22.10.2023. Tänä vuonna tulee nimittäin kuluneeksi 30 vuotta Topi Sorsakosken Iltarusko-albumin julkaisemisesta. Topi Sorsakoski oli oikealta nimeltään Pekka Tammilehto (1952–2011).

Esiintyjäkaartina Iltarusko-konsertissa on huikea kokoonpano suomalaisia eturivin tangokuninkaallisia: Charlotta Saari, Pirita Niemenmaa, Kari Hirvonen, Jaska Mäkynen, Petri Ritari, Tiina Pitkänen. Lisäksi esiintymässä ovat vuoden 2023 tangoseniori-kilpailun voittajat Virpi Piippo ja Jari Roth sekä tangonuori-kilpailun 2022 voittajat Eveliina Eloranta ja Theo Maijala sekä Veeti Parvi (2021). Säestämässä Timo Saarimäen orkesteri.

Tapahtumapaikkana on nousevalla katsomolla varustettu Ähtäri-halli, joka sijaitsee aivan Ähtärin matkailualueen ytimessä. Ovet avataan klo 14, konsertti alkaa klo 15. Ikärajattoman konsertin kesto on noin 2,5 h ja konsertti sisältää väliajan. Liput ovat ennakkomyynnissä Tiketissä ja Tiketissä myynnissä olevia lippuja voi ostaa myös R-kioskeilta kautta maan.

Ähtäri-halli sijaitsee Ähtärin Eläinpuiston sisäänkäynnin yhteydessä. Löydätkin Ähtäri-hallille seuraamalla eläinpuisto-tienviittoja. Pysäköintialueita on kaksi, joista P1 on aivan sisäänkäyntien yhteydessä ja P2 muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Iltarusko-konsertin järjestää Ähtäri Events Oy yhteistyössä Hotelli Mesikämmenen, Visit Ähtärin ja Ähtärin kaupungin kanssa.

« Takaisin