Tero (vas.) ja Riku Palomäki palvelevat asiakkaita asiantuntemuksella.

Tero (vas.) ja Riku Palomäki palvelevat asiakkaita asiantuntemuksella.

Ilpon Katiska tarjoaa monenlaista

11.5.2022

Tomi Olli

Evijärvellä vuodesta 1989 lähtien toimineen Ilpon Katiskan palvelusta vastaavat omistajat  Riku ja Tero Palomäki. Heidän lisäkseen asiakkaiden kanssa tekevät kauppaa Petri Övermark, Antti Rasivirta sekä Tuomas Isokangas. Yrityksen ykköstuotteita ovat alusta saakka olleet erilaiset ruohonleikkurit.

- Ne ovat olleet yksi toimintamme kulmakivistä. Leikkurikauppa on kuitenkin kokenut vuosien aikana isoja muutoksia. Eräs merkittävistä muutoksista on lähes kaikkiin pihoihin sopivien robottileikkureiden merkittävä kasvuosuus myynnissä.

- Oleellinen syy suosion kasvuun on, että ihmiset luottavat nykyisin robottileikkurien tekniikkaan. On myös hyvä huomioda, että robottileikkuri on pitkäikäinen investointi, joka mahdollistaa lisää arvokasta vapaa-aikaa, Tero Palomäki kertoo.

Ilpon Katiskan valikoimassa ovat robottileikkureiden lisäksi niin istuttavat kuin perinteiset lykättävätkin Husqvarnan ja Stihlin ruohonleikkurit. Ostajaa odottavat myös Husqvarnan ja Stihlin sahat, raivaussahat, trimmerit, varaosat sekä turvavälineet.

- Kevään polttopuusavotat ovat nyt kuumimmillaan, ja työt on paras tehdä asiaankuuluvilla välineillä. Kannattaa myös muistaa, että tarjontaamme kuuluu myynnin lisäksi kyseisten merkkien huoltopalvelu, joka kattaa myös robottiruohonleikkurit, Riku Palomäki toteaa.

Monenlaista vapaa-aikaan

Evijärveläisyrityksen valikoimassa ovat myös laadukkaat työ- ja ulkoiluvaatteet sekä jalkineet. Merkittävä osa-alue ovat lisäksi metsästysaseet, patruunat ja tarvikkeet.

- Metsästäjien suosiossa on erityisesti kotimainen Tikka-kivääri. Luonnossa liikkujille on tarjolla myös esimerkiksi retkikeittimiä, veitsiä sekä termospulloja, listaa Tero Palomäki.

Asiakkaiden ostoslistalla ovat olleet enenevissä määrin sähköavusteiset polkupyörät.

- Niiden suosio on ollut vahvassa kasvussa. Tälle saralle on saatavana niin ohutrenkaisia kuin läskipyöriä.

- Myymme toki tavallisiakin polkupyöriä sekä maastopyöriä. Kauttamme järjestyy myös pyörien huolto ja korjaus, Tero Palomäki sanoo.

Ilpon Katiskan valikoimaan kuuluu paljon muutakin kuten muun muassa kalastusvälineet sekä pienet moottori- ja soutuveneet. Ostoksia voi tehdä myös nettikaupassa osoitteessa www.ilponkatiska.fi

- Olemme päivittäneet sen hiljattain uuteen uskoon, eli asiakkaiden on sielläkin kätevä tehdä kauppaa. Nettikauppaan on myös tulossa lisää valikoimaa, Riku Palomäki toteaa.

« Takaisin