Tero ja Riku Palomäki vakuuttavat Ilpon Katiskan moottorisahatarjonnan olevan kattava. Myymälässä huolehditaan myös korona-ajan vaatimuksista, eli kaupoille voi tulla turvallisesti.

Tero ja Riku Palomäki vakuuttavat Ilpon Katiskan moottorisahatarjonnan olevan kattava. Myymälässä huolehditaan myös korona-ajan vaatimuksista, eli kaupoille voi tulla turvallisesti.

Ilpon Katiska tarjoaa monenlaista syksyyn

15.10.2020

Tomi Olli

Evijärvellä toimivalla Ilpon Katiskalla on pitkät perinteet. Yrityksen perusti vuonna 1989 Ilpo Palomäki, ja nyt vetovastuusta huolehtivat pojat Riku ja Tero Palomäki. Heidän lisäkseen asiakkaita palvelevat Antti ja Jouni Rasivirta sekä Petri Övermark. Tero Palomäki kiteyttää yrityksen toimintamallin ytimekkäästi.

- Haluamme tarjota asiakkaille riittävät tiedot hänen hankkimaansa tuotteeseen. Pyrimme siihen, että kaupoilla kävijä on palveluun tyytyväinen, ja haluaa tulla liikkeeseen uudelleen.

Ilpon Katiskan ykköstuotteita ovat alusta saakka olleet erilaiset ruohonleikkurit. Vaikka kesä on kääntynyt syksyyn, ovat leikkuriasiat edelleen ajankohtaisia.

- Palveluihimme kuuluu robottiruohonleikkurien talvihuolto sekä säilytys, eli leikkurit ovat siinä mielessä ajankohtaisia ympäri vuoden, Riku Palomäki sanoo.

 

Työhön ja vapaa-aikaan

Ilpon Katiskan valikoimassa ovat Husqvarnan ja Stihlin sahat, raivaussahat sekä trimmerit, varaosat sekä turvavälineet.

- Kelien viiletessä on metsään helpompi mennä töihin. Tämä näkyy myös meillä, sillä sahat ovat yksi syksyn myydyimpiä artikkeleita. Tarjontaamme kuuluu myös niin kyseisten merkkien kuin muidenkin pienkoneiden huoltopalvelu, Riku Palomäki kertoo.

Hän muistuttaa myös syksyyn sopivasta lehtipuhaltamisesta, minkä avulla varisseet lehdet on kätevä korjata pois.

- Lehtipuhallin sopii myös pakkaslumen puhaltamiseen sekä mattojen tamppaamiseen, eli se on hyvin monikäyttöinen.

Evijärveläisyrityksen valikoimassa ovat myös laadukkaat työ- ja ulkoiluvaatteet sekä jalkineet. Merkittävä osa-alue ovat lisäksi metsästysaseet, patruunat ja tarvikkeet.

- Syksy on niiden sesonkiaikaa. Metsästäjien suosiossa on erityisesti kotimainen Tikka-kivääri. Luonnossa liikkujille on tarjolla myös esimerkiksi retkikeittimiä, sienikoreja sekä –veitsiä ja termospulloja, listaa Tero Palomäki.

 

Halutut sähköpyörät

Syksyyn ja talveen sopivat kesän tavoin voimakkaasti suosiotaan kasvattaneet sähköavusteiset polkupyörät.

- Tälle saralle on saatavana niin ohutrenkaisia kuin läskipyöriäkin. Viimeksimainittu on mainio kulkupeli myös jäisille alustoille, siinä riittää pitoa ilman nastarenkaitakin, Tero Palomäki sanoo.

Ilpon Katiskan valikoimaan kuuluu paljon muutakin kuten muun muassa kalastusvälineet. Tero Palomäki muistuttaa myös yrityksen nettikaupasta osoitteessa www.ilponkatiska.fi

- Siellä on tällä hetkellä jonkin verran tavaraa. Uudistamme nettikaupan lopputalveen mennessä, silloin sieltä tulee löytymään kaikki myymälässämme myynnissä olevat tavarat.

Ilpon Katiska

Hovilantie 31

62500 Evijärvi

Puh. 06 765 1225.

« Takaisin