Härmän Kylpylässä voi rentoutua monella tapaa.

Härmän Kylpylässä voi rentoutua monella tapaa.

Iloa elämään Härmän Kylpylästä

12.11.2020

Tomi Olli

Härmän Kylpylän syyskausi on hyvässä vauhdissa. Myyntijohtaja Pasi Vainion mukaan parkkipaikka on täyttynyt autoista varsinkin arkisin.

- Arkena on väkeä riittänyt mukavasti, mutta sinnekin löytyy muutamia huoneita. Parhaiten kylpyläloman viettäjiä mahtuu kuitenkin viikonloppuihin.

Vainio painottaa kaikessa toiminnassa noudatettavan turvallisuusmääräyksiä.
- Henkilökunnalla on kasvomaskit tai visiirit, käsidesiautomaatteja on enemmän kuin runsaasti ja THL:n ohjeistukset ovat näkyvillä infonäytöillä sekä ilmoitustauluilla. Lisäksi lattiaan on liimattu jonotustarrat turvallisen jonottamisen mahdollistamiseksi.

- Kylpylän puolella pidetään henkilömäärärajoituksia voimassa kulloisenkin suosituksen mukaisesti, eli sielläkin on kaikinpuolin turvallista.

Monenlaista mukavaa

Lomailijoita odottavat Härmän Kylpylässä mahtavat buffetpöydät, eli maukasta suuhunpantavaa riittää. Lisäksi hemmotteluhoitoja on tarjolla kuutena päivänä viikossa.

- Uima-altaaseenkin voi pulahtaa iltayhdeksään saakka. Tarjolla on myös musiikkia, sillä perjantaina sekä lauantaina laitetaan tansseissa jalalla koreasti, Vainio sanoo.

Myyntijohtajan vihjaamissa tansseissa nähdään lähitulevaisuudessa 13.11. Finlanders, 14.11. Telaketju, 20.11. Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, 21.11. Kalle Kaaja yhtyeineen, 27.11. Marko Maunuksela sekä Jukka Hallikainen & Jackpot, 28.11. Jarno Itkonen & Roulette, 4.12. Sinitaivas, 5.12. Piritta Niemenmaa sekä Jarkko Yli-Sikkilä & Soiva-orkesteri, 11.12. Yölintu sekä 12.12. Kake Randelin.

- Lisäksi maanantaisin on maakunnan kuulut Manta Myrskyt, eli naistentanssit ja torstaina karaoketanssit, Vainio muistuttaa.

Joulua kohti

Härmän Kylpylän pikkujoulusesonki on myös ovella, tahti kiihtyy marraskuun edetessä. Pikkujoululuilijoille on tarjolla eri vaihtoehtoja.
-  Perinteinen joulun herkkupöytä tansseineen voidaan järjestää myös yksityistilaisuutena 20-400 hengelle joko tilausravintola Banketissa tai ravintolasalissa. Intiimi illallinen pariskunnille tai maksimissaan kahdenkymmenen hengen seurueille taas toteutuu kätevästi Ala Carte-ravintola Riihessä.

- Mahdollisuuksia on monia, jokaiselle asiakkaalle voidaan rakentaa oman työyhteisön, yhdistyksen tai harrasteporukan näköinen tilaisuus, Vainio sanoo.


Härmän Kylpylän uutuus ovat joulun catering-tuotteet. Tämä tarkoittaa sitä, että herkulliset jouluruoat voi tilata valmiiksi tarjoiluastioihin pakattuna ja nauttia ne vaikka työpaikan tiloissa.
- Tästä saa lisätietoa keittiömestareiltamme numerosta 050 307 6189 arkisin kello 8.00-15.00.

Ohjelmaa löytyy myös varsinaiseen jouluun, tarjolla on 2-4 vuorokauden valmispaketteja, joihin kuuluvat ruokailut ja tanssit.
- Meillä on myös aina jouluisäntä luomassa perinteistä joulutunnelmaa. Perinteisiin kuuluu myös bussikuljetus joulukirkkoon ilman erillistä maksua.

 

Vainio muistuttaa samalla lahjakorteista. Härmän Kylpylän lahjakortin voi määrittää joko tietylle rahasummalle tai suoraan jollekin palvelulle, esimerkiksi ruokailuihin, hemmotteluhoitoihin tai majoitukseen.
- Lahjakortti on voimassa vuoden 2021 loppuun saakka, joten käyttöaikaa on reilusti. Kortit voi tilata verkkokaupastamme tai myyntipalvelusta puhelimitse tai sähköpostilla.

 

« Takaisin