Kyläkaupan Jäämaailman avajaisia vietetään lauantaina 12.10.2019. Jäämaailman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat Kyläkaupan visualistit, joiden apuna on ollut myös muuta Kyläkaupan henkilökuntaa. Kuvassa vasemmalta Elina Viinikka, Seija Kaartinen, Marko Mäkinen, Ismo Köykkä, Marjo Koskela ja Erkki Mäkelä.

Kyläkaupan Jäämaailman avajaisia vietetään lauantaina 12.10.2019. Jäämaailman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat Kyläkaupan visualistit, joiden apuna on ollut myös muuta Kyläkaupan henkilökuntaa. Kuvassa vasemmalta Elina Viinikka, Seija Kaartinen, Marko Mäkinen, Ismo Köykkä, Marjo Koskela ja Erkki Mäkelä.

Ihastuttava Jäämaailma Kyläkaupan Keskustorilla

10.10.2019

Kyläkaupan Keskustorille on jälleen rakennettu paljon odotettua ja suosittua Jäämaailmaa. Työ on nyt viimeistelyä vailla valmis ja lopputulos on pysäyttävän taianomainen – niin lapset kuin aikuiset ovat jo rakennusvaiheessa jääneet ihastelemaan ja valokuvaamaan upeaa työtä. Jäämaailman avajaisia juhlitaan ensi lauantaina 12.10.2019.

Jäämaailman rakentamisessa on yhtenä pääteemana ollut kierrätys eli siinä on hyödynnetty pääosin Kyläkaupan visualistien käytössä aiemminkin olleita materiaaleja ja elementtejä. Kierrätysmateriaalien käyttö ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Jäämaailma olisi samanlainen kuin aiemmin – päinvastoin. Talven 2019 Jäämaailma on täysin uudistunut ja entistäkin upeampi. Hienot detaljit, maaginen tunnelma, näyttävä valaistus ja hieno äänimaailma houkuttelevat viettämään Jäämaailmassa pitkiäkin toveja - katsottavaa ja ihmeteltävää riittää kaikenikäisille.

Jäämaailma on otollinen paikka myös kuvien ottamiseen – kuvia voi jakaa muiden ihasteltavaksi sosiaalisessa mediassa käyttämällä tägejä #kyläkauppa ja #jäämaailma.

Taikuutta Jäämaailman avajaisissa

Jäämaan avajaisten yhteydessä lauantaina 12.10.2019 Keskustorilla esiintyy taikuri Tapio Salomaa. Estraditaikaesityksistä saadaan nauttia tasatunnein klo 11, 13 ja 15. Tapio Salomaa on taikaviihteen ammattilainen yli 20 vuoden kokemuksella, seitsemänkertainen taikureiden SM-kilpailujen mitalisti ja hän on esiintynyt myös televisiossa, viimeksi Talent Suomi-kilpailussa. Hänen esityksensä sisältää visuaalisia ja todella hämmästyttäviä taikatemppuja hauskalla jutustelulla höystettynä. Onnekkaimmat yleisöstä saattavat päästä lavalle avustajiksi temppuihin.

Tulossa lasten viikonloppu

Jäämaailman avajaisia seuraavana viikonloppuna Kyläkaupalla on lapsille luvassa paljon kivoja juttuja. Lauantaina 19.10.2019 kaikille tutut hahmot Pikku Myy, Muumipeikko ja Vilijonkka pistävät Kyläkaupan Keskustorilla tanssiaiset pystyyn tasatunnein kello 12, 14 ja 16. Jokainen Muumien tanssiaiset -esitys päättyy tapaamiseen yleisön kanssa, joten pikkufaneilla on mahdollisuus päästä Muumin, Pikku Myyn sekä Vilijonkan halaukseen tai vaikkapa yhteiskuviin.

Lauantaina 19.10.2019 kello 10-16 tapahtuu myös Kyläkaupan KOTI-osastolla, jonka esittelykeittiössä lapset pääsevät ohjatusti leipomaan tämän vuoden ensimmäisiä piparkakkuja ja paistamaan ne kotiin vietäviksi. Osastolla on myös ilmainen glögitarjoilu kello 12-17.

Valtakunnallista satupäivää vietetään 18.10., mutta Kyläkaupan omassa satumaailmassa, Jäämaailmassa, sitä juhlitaan hieman jälkikäteen eli sunnuntaina 20.10.2019 klo 12-16. Paikalla on satuprinsessoja lukemassa satuja ja tapaamassa pieniä ihailijoitaan. Perheen pienimmät voivat halutessaan myös olla osa satua ja tulla satupäivään pukeutuneena prinsessaksi, prinssiksi tai muuksi suosikkihahmokseen. Satupäivänä Jäämaailmassa on lapsille myös kasvomaalausta ja satuaiheisia värityskuvia.

« Takaisin