Hyvän Tuurin Silmälasi -liikkeen visuaalinen ilme on edustava viime uudistuksen jälkeen.

Hyvän Tuurin Silmälasi -liikkeen visuaalinen ilme on edustava viime uudistuksen jälkeen.

Hyvän Tuurin Silmälasin palvelujen sinetti: Päivittäiset optikkopalvelut ja liikkeen oma reunahiomo

18.2.2016

Hyvän Tuurin Silmälasi -liikkeen visuaalinen ilme on edustava viime uudistuksen jälkeen.

Taisto Järvinen

  • Päivittäiset optikkopalvelut ja oma reunahiomomme tarjoavat kattavan ja nopean asiakaspalvelun. Palvelujamme täydentävät myös viikoittaiset silmälääkärien vastaanotot, jotka ovat mahdollisia myös sunnuntaisin. Nopeasta palvelusta esimerkkinä sopivat mm. silmälasien huollot ja korjaukset odotellessa.
  • ”Tuuri-mallistosta” löytyvät edulliset silmälasipaketit ympäri vuoden. Laadukkaita linssejä pyrimme myymään kilpailukykyisillä hinnoilla. Piilolinssejä meillä on hyvä valikoima heti mukaan -systeemillä, kiteyttää toimitusjohtaja Heimo Hauhia Hyvän Tuurin Silmälasin palveluja Tuurissa.

Myymäläpäällikkö Sari Mäki avaa silmälasien kehysten valikoimia. Hän sanoo liikkeestä löytyvän kattavasti kehyksiä tarjouskehyksistä käsintehtyihin malleihin saakka.

  • Tarkoitus on, että jokaiselle asiakkaalle löytyy sopivat kehykset. Kevään 2016 uusia tuulia kehysvalikoimiin tuovat mm. Björn Borg, Marimekko ja Michael Kors -kehysmallistot.

Aurinkolasien aika on ovella

Sitä mukaa, kun kevät lähestyy ja aurinko nousee korkeammalle, toivotaan auringon myös olevan näkyvissä nykyistä enemmän. Auringon esiinmarssi tuo mukanaan tarpeet aurinkolasien käytölle.

Sari Mäki sanoo aurinkolasien olevan trendikäs ja hyödyllinen asuste, joka kuuluu jokaisen kesäimagoon.

  • Aurinkolasien valikoimat ovat parhaimmillaan. Niissä erityisesti Oakley- ja Ray-Ban -merkit ovat pitäneet suosionsa vuodesta toiseen.
  • Mallistoissa on nyt näkyvissä klassista menneen ajan henkeä, kuten pyöreitä muotoja, suoraa linssien etupintaa, pilottia sekä liukuvärjättyjä- ja peililinssejä.

Valosta haittoja

Auringonvalo, energiansäästölamput sekä digitaaliset laitteet, kuten älypuhelimet, tablet -tietokoneet ja led/lcd -televisiot altistavat siniselle valolle. Sininen valo puolestaan voi aiheuttaa mm. silmien rasittumista, kuivumista, väsymistä ja päänsärkyä.

  • Hoya Blue Control -linssipinnoite parantaa kontrastia ja auttaa ennaltaehkäisemään mahdollisesti sinisen valon aiheuttamia haittoja, tiivistää Sari Mäki.

Hyvän Tuurin Silmälasissa asiakkaita palvelevat lisäksi Jouni Saarijärvi sekä optikot Matti Härkönen ja Marko Hietamäki.

Yhteystiedot:

Hyvän Tuurin Silmälasi Oy

Onnentie 7, 63610 Tuuri

06 512 5441

www.hyvantuurinsilmalasi.com

(Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)

« Takaisin