Hyundai Tuurissa 2018.

Hyundai Tuurissa 2018.

Hyundai taas Tuurin Kyläkaupalla

9.5.2019

Taisto Järvinen

Arton Auto, Automyynti Saarakkala ja ESS Autotalo tuovat Hyundait ensi viikolla Tuuriin

Hyundai-autojen esittelyt jatkuvat Kyläkaupalla Tuurissa. Kolmas Hyundain esittelytapahtuma järjestetään Tuurissa tiistaista 14.5.– lauantaihin 18. 5. Hyundain pohjalaiset automyyjät Arton Auto, ESS Autotalo ja Automyynti Saarakkala esittelevät ja myyvät autoja Kyläkaupan keskustorilla. Tuurissa on myös mahdollisuus koeajaa eri Hyundai-malleja, kertoo aluemyyntipäällikkö Matti Nieminen Hyundain maahantuonnista.

Perjantaina ja lauantaina Kyläkaupan keskustorilla on autoilun teemapäivät:

Perjantaina 17.5. opastetaan autoilijoita auton ja puhelimen yhteistyöstä. Hyundain ja Elisan edustajat madaltavat kynnystä käyttää älypuhelimia turvallisesti autoilun yhteydessä. Esimerkiksi Apple CarPlay tuo älypuhelimen keskeiset toiminnot helpommin käytettäviksi kosketusnäytön ja ohjauspyörän säätimien kautta.

Lauantaina 18.5. on teemana nainen ja autoilu. Marianne Harjula ja Hyundai-myyjät kutsuvat naisautoilijat tapahtumaan. Tavoitteena on kuunnella naisautoilijoita ja helpottaa uuden auton harkintaa ja hankintaa.

Kurikan Automyynti Saarakkalan Mikko Saarakkalan mukaan Hyundain merkkiedustus on ollut heidän liikkeessään jo vuodesta 2001.

”On hienoa työskennellä Hyundain parissa ja seurata merkin jatkuvaa kehitystä. Kyläkaupalla olemme jo kolmatta kertaa – on mukavaa esitellä asiakkaille laajaa mallistoa hieman erilaisessa ympäristössä” kertoo Saarakkala.

”Tänäkin vuonna meillä on Tuurissa tarjouksia, jotka varmasti edellisvuosien tapaan houkuttavat ostamaan uuden auton jo paikan päällä. Ei siis muuta kuin nyppimään rohkeasti hihasta, kysymään autoista ja pyytämään tarjousta. Myös Kurikan liikkeessä on samaan aikaan Hyundai-tarjouksia.”

Myyntijohtaja Juha Stenius sanoo Hyundain tulleen ESS Autotalon jälleenmyyntiin vuonna 2009. Vuonna 2001 perustettu ESS Autotalo on osa Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa EEPEE:tä, mikä mahdollistaa suuren talon tuoman luotettavuuden kauppaan ja huippuresurssit huoltopuolelle.

”Palvelevia Hyundai-myynnin ammattilaisia ESS Autotalossa ovat Hyundai-vastuumyyjät Harri Huhtala, Jani Kekola, Pauli Puska ja Juha Yliselä. Hallistamme löytyvät aina uusimmat Hyundai-mallit. Koeajettavina pyrimme pitämään mahdollisimman laajaa mallistoa. Hyundain sähköistymisen myötä pihassamme on myös useampi sähköautojen latauspaikka.” kertoo Stenius.

Arton Auto Oy:n kauppias Arto Ulvinen kertoo, että olemme myyneet Hyundaita Tervajoella vuodesta 2002 alkaen. - Hyundai on hyvä auto myydä. Merkiltä löytyy kattava mallisto, josta löytyy autoja erilaisiin tarpeisiin. Lisäksi Hyundai on todella laadukas auto, jolla on ehdottomasti Suomen paras takuu.

Arton Auto on tunnettu täyden palvelun autotalo Tervajoella. Myymme autoja ympäri Suomen. Tämän vuoden elokuussa vietetään suurta juhlaa Tervajoella, koska Arton Auto täyttää 30 vuotta. Juhlavuoteen sisältyy hyviä autotarjouksia ja mm. Facebookissa arvotaan juhlan kunniaksi Hyundai i20 -henkilöauto.

”Arto ja Jaakko Ulvinen toivottavat asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan Hyundai-malleihin. Tuurin Hyundai-viikolla on tunnetusti kovat tarjoukset ja silloin kannattaa lähteä tekemään autokaupat. Meidän myyjät tekevät kauppaa sekä Tuurissa että Tervajoella koko viikon ajan.”

Hyundain pohjalaiset automyyjät Arton Auto, ESS Autotalo, Automyynti Saarakkala ja Hyundai onnittelevat 50 vuotta täyttävää Keskisen kyläkauppaa ja toivottavat kaikki tervetulleiksi koko perheen autoilutapahtumaan.

« Takaisin