Jukka Jalonen

Jukka Jalonen

Huippuvalmentaja Jukka Jalonen Kauhavalle

7.4.2016

Jukka Jalonen

Järvilakeuden kansalaisopisto on kutsunut Jukka Jalosen Kauhavalle kertomaan kokemuksistaan  ja kannustamaan Kauhavan ja lähialueen ihmisiä aktiiviseen elämään.

Valmentajana  Jukka Jalonen on äärimmäisen ammattitaitoinen, vaativa, rohkaiseva ja avoin. Hän tietää, kuinka tavoitteet saavutetaan. Jalonen painottaa ryhmähengen merkitystä ja määrätietoisuutta:  kokonaisuuden on toimittava ja tavoitteita kohti on mentävä luovuttamatta.

Jukka Jalonen on toinen valmentaja maailmassa, joka on saavuttanut sekä nuorten (2016), että aikuisten maailmanmestaruuden (2011). Hänen päävalmentajauransa ensimmäinen mitali tuli Vancouverin 2010 olympiakisoista jossa hän johdatti joukkueensa pronssille.

Jukka Jalosen kursailematon tyyli on saanut positiivista palautetta. Tule itse kuulemaan huippuvalmentajaa paikan päälle Kauhavan jäähallille torstaina 28.4. iltakuudesta alkaen. Tilaisuus on avoin kaikenikäisille ja maksuton, mutta ennakkoilmoittautuminen tulee tehdä Järvilakeuden kansalaisopiston kotisivulla jlakeus.fi kurssinumerolla 8303300.

« Takaisin