Satu Jokihalme ja Manu Syrjänen Hotelli Keurusselän kylpylän poreammeen reunalla. Lasiseinän takana näkyvät Keurusselän järvimaisema sekä läheisen niemen pirttikahvila ja rantasaunat.

Satu Jokihalme ja Manu Syrjänen Hotelli Keurusselän kylpylän poreammeen reunalla. Lasiseinän takana näkyvät Keurusselän järvimaisema sekä läheisen niemen pirttikahvila ja rantasaunat.

Hotelli Keurusselän avautumisesta tulee paljon myönteistä palautetta

29.7.2015

Taisto Järvinen

Hotelli Keurusselän avautuminen asiakkaille kymmenen kuukauden hiljaiselon jälkeen on koettu monen maakunnan alueella myönteisenä ja hyvää mieltä tuottavana tapahtumana. Kuusikymmentäkuusi vuotta toiminut Keurusselkä on ollut hotelli-, ravitsemus- ja viihdepalvelujen tuottaja valtavan suurelle asiakasmäärälle, niinpä ihmiset kautta linjan ovat tyytyväisiä tämän päivän tilanteeseen.

Hotelli Keurusselän yrittäjät Satu Jokihalme ja Manu Syrjänen ovat sanalla sanoen hieman yllättyneitä asiakkailta tulleesta positiivisesta palautteesta ja runsaista yhteydenotoista.

  • Voimme olla kaikin puolin tyytyväisiä. Asiakasmäärät ovat ensimmäisten kahden viikon aikana yllättäneet myönteisesti. Henkilökuntaa olemme saaneet hyvin, ja lisää olemme rekrytoineet. Talo on paremmassa kunnossa, kuin se on ollut moneen vuoteen.
  • Artistikattaus on saatu nopealla aikajänteellä kohdalleen. Varsin tärkeää on myös monen alan yhteistyökumppanien löytyminen.
  • Jo alkuvaiheessa saimme hyvää taustatukea ja asiantuntemusta entiseltä hotellinjohtaja Paavo Laitiselta ja eläkkeellä olevalta kaupunginjohtaja Osmo Kärkkäiseltä.

Tanssipaketteja

Hotelli Keurusselän historia kantaa niin kauas, että asiakkaita on ollut ja on edelleen useassa sukupolvessa. Keurusselän viihdetarjonnan ydinajatus on; tanssimusiikkia aikuiseen makuun. Hotellin tarjonnassa merkittävä rooli on tanssipakettimallilla, jolloin samaan pakettiin yhdistetään hotelliyöpyminen, tanssi-ilta, ruokailut, kylpylän palvelut ja upeat liikuntamahdollisuudet. Palvelut on suunnattu lähinnä suomalaisille ja Keski-Euroopasta tuleville matkailijoille.

  • Tulemme pysymään tutuilla linjoilla, eli illan orkesteri soittaa ison salin puolella ja tanssi-iltoina esitetään perinteistä tanssimusiikkia tanssin harrastajille ja hotellin asiakkaille. Illan voi viettää myös kuunnellen musiikkia, välttämättä ei tarvitse tanssia.
  • Lähiaikoina esiintyvistä artisteista voidaan mainita tangokuningas Aki Samuli, Markku Aro ja monet muut huippuartistit. Nuorekkaampaa menoa on luvassa syksyllä, kun lauteille nousevat mm. Popeda ja Klamydia. Silloin, kun on kaksi orkesteria, niin toinen esiintyy Emma-salissa, jonne muulloinkin kuuluu musiikki ja näkyy kuva isosta salista
  • Elokuun puoliväliin saakka tanssitaan viitenä iltana viikossa, Satu Jokihalme ja Manu Syrjänen sanovat.

Pikkujouluissa on vetoa

Hotelli Keurusselän kesäkausi olisi saanut alkaa jo keväällä, mutta hyvä näin. Pikkujoulujen kauteen panostetaan talossa täysillä. Pikkujoulut myös kiinnostavat yrityksiä, yhteisöjä ja yksityishenkilöitä, kun kyselyjä tulee jo heinäkuussa. Uutta pikkujoulukauteen mennessä tulee olemaan tanssiparketin laajennus.

  • Tulemme tekemään korkeatasoisia pikkujoulujuhlia. Esiintymään tulevat huippuartistit. Joulupöydän kattaukseen kuuluvat laatikot ja ruoat ylipäätään tehdään. Pikkujouluihin tulemme paistamaan itse noin 80 kinkkua. Einesruokaa ei pikkujouluissamme syödä, eikä sitä muulloinkaan ole meillä tarjolla.
  • Pikkujoulujen ja muiden juhlien viettoon voi kuulua myös rantasaunan löylyt ja kylpylän palvelut, sanovat Keurusselän lisäksi kolmen tanssilavan mm. Kuhmoisten Honkahovin toimintaa pyörittävät yrittäjät.

Hotelli Keurusselän vahvuus on myös hotellin yli 120 vuodepaikkaa, ja vanhan Lomahotellin yli 30 huonetta. Viereiset lomamökit mukaan lukien ja 70 kaavoitetun lomamökkitontin mahdollisen rakentamisen toteutuessa alueen majoituskapasiteetti voisi nousta noin 600:n vuodepaikkaan.

« Takaisin