Hotelli Kaustisen yhteydessä toimiva Pajalan Korjaamo palvelee asiakkaita entiseen tapaan.

Hotelli Kaustisen yhteydessä toimiva Pajalan Korjaamo palvelee asiakkaita entiseen tapaan.

Hotelli Kaustinen jatkaa himmennetyllä liekillä

25.3.2020

Tomi Olli

Kaustisen Kehitys Oy:n ja sitä kautta Kaustisen kunnan omistama Hotelli Kaustinen joutuu sulkemaan majoitustilansa koronavirusepidemian vuoksi 5.4. asti, minkä jälkeen tilannetta arvioidaan uudelleen. Hotellinjohtaja Susanna Kuorikoski sanoo isommille majoitusryhmille kuitenkin järjestyvän tilaa kiinnioloaikanakin.

- Mikäli isompi majoitusryhmä haluaa tulla meille, se onnistuu. Yksittäisten majoittujien osalta emme kuitenkaan avaa tällä hetkellä oviamme.

- Talossammehan on 35 majoitushuonetta, joista kuusi on neljän hengen huoneita ja loput kahden hengen huoneita. Lisäksi saatavana on yhdeksän huoneistohotellihuonetta, joita vuokrataan myös pidemmäksi aikaa.

Kuorikosken mukaan lähes koko Hotelli Kaustisen henkilökunta jatkaa töissä kunnostaen lähietäisyydellä sijaitsevan Mosala Campingin leirintäalueen mökkejä ja ympäristöä.

- Tuon puolen on tarkoitus avautua toukokuussa, eli laitamme nyt siellä paikkoja kuntoon.

Hotelli Kaustisen myyntipalvelu on myös avoinna koko ajan, varauksia voi tehdä numeroon 040 865 5720.

Hotelli Kaustisen vieressä sijaitseva Pajalan Korjaamo jatkaa myös toimintaansa. Tämä tarkoittaa sitä, että yksityisyrittäjät tarjoavat edelleen muun muassa jäsenkorjausta, hierontaa ja akupunktiota sekä kampaajan ja kosmetologin palveluja.

- Hoidot tosiaan jatkuvat entiseen tapaan. Niistä saa lisätietoja myyntipalvelustamme sekä suoraan Pajalan Korjaamolta, Kuosikoski kertoo.

« Takaisin