Perjantaina 28.5.2021 toimintansa aloittava Hotelli Alavus sopii niin vapaa-ajan matkustajille kuin työmatkalaisillekin.

Perjantaina 28.5.2021 toimintansa aloittava Hotelli Alavus sopii niin vapaa-ajan matkustajille kuin työmatkalaisillekin.

Hotelli Alavus palvelee matkailijoita

27.5.2021

Kyläkaupan uusin toimipiste avaa ovensa perjantaina

Kyläkauppias Vesa Keskisen keväällä ostama Hotelli Alavus aloittaa toimintansa perjantaina 28.5.2021. Toiminta aloitetaan majoituspalveluilla. Myöhemmin valikoimaan tulee arkipäivisin tarjolla oleva lounasbuffet ja kesän mittaan ravintolapalveluja laajennetaan myös a la carte -tarjoilulla. Tarkoituksena on myös käynnistellä seudulle uutta toimintaa yöelämään.

Hotelli Alavus toimii itsepalveluhotellina, jonne voi varata huoneen kätevästi verkon kautta tai puhelimitse. Varauksen teon jälkeen asiakas saa sähköpostilla varausvahvistuksen ja saapumispäivänä puhelimeen sekä sähköpostiin kilahtaa viestillä ovikoodi, jolla pääsee varaamaansa huoneeseen. Jos kysyttävää ilmenee, Hotelli Alavuden ravintolahenkilökunta auttaa ravintolan ollessa auki ja muina aikoina Hotelli OnnenTähden henkilökunta neuvoo ja opastaa puhelimen välityksellä.

 

Rauhallinen majoitusvaihtoehto Kyläkaupan lähellä 

Hotelli Alavus palvelee majoittujia vain noin viiden minuutin ajomatkan päässä Keskisen Kyläkaupasta, aivan Alavuden keskustassa. Kompaktissa ja idyllisessä hotellissa on 18 huonetta ja se sijaitsee upeassa järvimaisemassa, lähellä monipuolisia harrastus- ja ulkoilumahdollisuuksia, keskellä taajaman palveluja. Loistavan sijaintinsa ansiosta Hotelli Alavus tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon rauhallista majoituspaikkaa etsivälle – silti lähellä vireän ja elämyksellisen Kyläkaupan tapahtumia ja tarjouksia.

Hotelli Alavus sopii niin vapaa-ajan matkustajille kuin työmatkalaisillekin. Huoneissa on kylpyhuone, 65” UHD TV, jääkaappi, maksuton WiFi sekä 90 cm leveät sängyt liinavaatteineen jopa kolmelle hengelle. Huonehintaan sisältyy aina aamupala ensimmäisen kerroksen ravintosalissa. Valittavana on sekä kahden että kolmen hengen huoneita.

 

Yökerho avataan myöhemmin

-Ostin rakennuksen todella lyhyen harkinnan jälkeen, mutta en kuitenkaan hankkinut sikaa säkissä, vaan hotelli on minulle ennestään tuttu paikka. Sen merkitys on suurempi, kun mitä pelkällä rakennuksella yleensä on, kertoo kyläkauppias Vesa Keskinen. Se on tärkeä osa paitsi Kyläkauppaa ja Alavuden yritysmaailmaa, myös merkittävä palanen seudun historiaa – ja nyt myös tulevaisuutta.  Rakennuksen tärkeyden alueella huomioon ottaen Vesa myös halusi pitää hotellin nimen oman nuoruutensa aikaisena eli paikka tunnetaan jatkossakin Hotelli Alavutena.

-Hotelli oli nuoruudessani paikka, jonne piti päästä lähes joka viikonloppu. Tietyllä tavalla se on rakas paikka edelleen – kuin nuoruuteensa palaisi, hän kuvailee. Hotellilla on vietetty monia ikimuistoisia hetkiä – niin kyläkauppias itse kuin varmasti valtaosa alueen aikuisesta väestöstä ja kyselyjä yökerhon avaamisesta onkin tullut todella paljon. Vesa kokee yökerhon avaamisen suorastaan velvollisuudekseen alavutelaisia ja muita lähiseutujen asukkaita kohtaan. -Uskon, että sekä majoitus- että ravintola- ja yökerhotoiminnalle on alueella kysyntää, hän toteaa.  

Huonevaraukset www.tuuri.fi
Hotelli Alavus, Järviluomantie 4, 63300 Alavus.

« Takaisin