Pikkujouluja juhlitaan Hotelli Alavudessa tänä vuonna eturivin tähtiartistien kanssa. Suomalaisten sydämiin itsensä laulanut Arttu Wiskari nousee lavalle 16.12.2022.

Pikkujouluja juhlitaan Hotelli Alavudessa tänä vuonna eturivin tähtiartistien kanssa. Suomalaisten sydämiin itsensä laulanut Arttu Wiskari nousee lavalle 16.12.2022.

Hotelli Alavudessa menossa vilkas pikkujouluaika

23.11.2022

Joulun odotusta ja yhdessäolon aikaa

Perinteisesti pikkujoulut ovat suomalaisille iso juhla. Pikkujoulun vietto on mainio tilaisuus juhlistaa kulunutta vuotta, tavata tuttuja, rentoutua ystävien ja työkavereiden kesken nauttien jouluisista herkuista ja tunnelmasta. Erityisesti työyhteisöissä merkitys on perinteisesti ollut tärkeä. Pikkujoulujuhlalla on ollut tapana kiittää työntekijöitä vuoden uurastuksesta ja ylläpitää yhteisöllisyyttä.

Hotelli Alavus juhlistaa pikkujouluaikaa tuomalla estradille Suomen huippuartistit. Tulossa on mm. BESS, yleisön toivebändi Elonkerjuu, uuden levyn juuri julkaissut Antti Ketonen sekä suomalaisen sielunmaiseman tulkki Arttu Wiskari. Yökerhossa juhlitaan koko loppuvuoden ajan perjantaisin ja lauantaisin iltakymmenestä puoli viiteen saakka aamulla.

Herkutellaan joulun teemalla

Tunnelmallinen pikkujoulukausi on jo käynnistynyt Hotelli Alavuden ravintolan puolella, kun keskiviikkolounaat muuntuivat joululounaiksi. Runsas lounaspöytä on tarjolla joulun teemalla joka keskiviikko aina 14.12. saakka. Myös perjantai- ja lauantai-iltojen runsas jouluinen buffapöytä on katettu 17.12 saakka.

Joulun jälkeen sulatellaan kinkkuja joulupäivänä 25.12 RM- bilebändin tahtiin ja vuosi vaihtuu Pohjola-kappaleellaan hurjaan suosioon nousseen laulaja- lauluntekijä Olli Halosen tahtiin.

« Takaisin