Perjantaina 8.12.2023 Hotelli Alavudessa Aarne Tenkanen ja Tempuntekijät. Lauantaina 16.12. pikkujoulukausi huipentuu tunnettujen muusikoiden Screaming Thunders -kokoonpanon keikkaan.

Perjantaina 8.12.2023 Hotelli Alavudessa Aarne Tenkanen ja Tempuntekijät. Lauantaina 16.12. pikkujoulukausi huipentuu tunnettujen muusikoiden Screaming Thunders -kokoonpanon keikkaan.

Hotelli Alavuden pikkujoulukausi jatkuu edelleen

5.12.2023

Mahtava meno, tiukka etukeno! Kukaan ei jää kylmäksi, kun hotellin lavalle astuu perjantaina 8.12.2023 stadin slangia puhuva kuvitteellinen ratikkakuski Aarne Tenkanen.

Aarne Tapani Tenkanen on suomalainen laulaja, jota esittää Kai ”Kaide” Järvinen. Tenkanen tuli tunnetuksi Gösta Sundqvistin radio-ohjelmasta Koe-eläinpuisto ja taustayhtye Tempuntekijät on kiertänyt mukana Tenkasen keikoilla alusta lähtien. Perjantain 20 € hintaiset liput ovat ennakkomyynnissä Tiketissä.

Lauantaina 9.12. hotellilla vietetään kaiken kansan pikkujoulua. Yläkerran ravintolasalissa raikaa karaoke iltakahdeksasta puolille öin, tarjolla on myös alkoholitonta glögiä ja joulupipareita. Yökerho tanssittaa tuttuun tapaan pikkutunneille asti. Liput lauantain pikkujouluiltaan ovat vain 5 euron hintaiset.

Yhdistä hyvä ruoka ja loistava viihde

Artisti-iltoina hotellissa on mahdollista nauttia sekä ruuasta että viihteestä –myynnissä ovat peruslipun lisäksi myös show & dinner -paketit. Ennakkoon varattavat show & dinner-liput sisältävät herkullisen pikkujoulubuffetin ennen illan keikkaa sekä pääsylipun artisti-iltaan. Pikkujoulubuffet on varattavissa vielä 8.12. ja 16.12. sekä ryhmille myös muina iltoina.

Pikkujoulukausi huipentuu eppusoittajien Screaming Thunders-keikkaan

Hotellin syksy on ollut täynnä nimekkäitä esiintyjiä Suomen huipulta. Tulossa on vielä pikkujoulujen merkeissä lauantaina 16.12. Screaming Thunders, jonka riveissä on nipullinen erittäin tuttuja miehiä. Eppu Normaalin harvan keikkatahdin aiheuttamaa esiintymisanemiaa potevat eppusoittajat ovat nimittäin lievittäneet soittovieroitusoireitaan kokoonpanolla Screaming Thunders, jonka messevä svengi rankataan maan parhaisiin. Yhtyeen ohjelmisto sisältää CCR-yhtyeen klassikoita sekä J.C.Fogertyn harvemmin kuultuja sävellyksiä. Nykyinen laulusolisti Sami Hintsanen nauttii laulutaidoillaan valtakunnantason luottamusta. Lisäksi kokoonpanossa ovat Juha Torvinen (kitara), Sami Ruusukallio (basso, laulu), Aku Syrjä (rummut, perkussiot) ja Kalle Ruusukallio (koskettimet).

Joulupäivänä kinkunsulatuksesta vastaa legendaarinen Telaketju. Kotimaisia huippuartisteja on luvassa myös keväälle - artistikattaus on jo sovittuna ja julkaistaan aivan lähipäivinä.

Ennakkoliput keikoille myy Tiketti ja lippuja saa myös ovelta. -Suosituimpien artistien kohdalla kannattaa varmistaa sisäänpääsy ja hankkia liput jo hyvissä ajoin ennakkoon, vinkataan hotellilta.

Lue lisää www.hotellialavus.fi. Yritysten ja yhdistysten pikkujouluvaraukset sekä show & dinner lippujen varaukset myyntipalvelusta, puh. 010 770 7013 tai (Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)

« Takaisin