Pitkänäperjantaina 29.3.2024 hotellilla esiintyy modernin suomalaisen soulin suunnannäyttäjä, viimeistään tämän kevään UMK-finaalissa koko kansan tietoisuuteen noussut Sara Siipola.

Pitkänäperjantaina 29.3.2024 hotellilla esiintyy modernin suomalaisen soulin suunnannäyttäjä, viimeistään tämän kevään UMK-finaalissa koko kansan tietoisuuteen noussut Sara Siipola.

Hotelli Alavuden pääsiäinen on täynnä herkkuja ja huvituksia

27.3.2024

Artisti-ilta sekä perjantaina että lauantaina

Pääsiäisen aikaan Hotelli Alavus on mitä parhain kohtauspaikka, jossa tarjolla on niin musiikkia Suomen huipulta kuin herkkuja notkuvia pääsiäispöytiä.

Pitkänäperjantaina 29.3.2024 hotellilla esiintyy modernin suomalaisen soulin suunnannäyttäjä, viimeistään tämän kevään UMK-finaalissa koko kansan tietoisuuteen noussut Sara Siipola. Sara valloitti sydämiä Tähdet, tähdet -ohjelmassa, jossa hänen tulkintansa esittelivät niin hätkähdyttävän upeaa lauluääntä kuin mieletöntä monipuolisuuttakin. Samaa ovat tehneet myös singlet Susta tulee tähti, Ferrari, Paha kiertämään sekä viimeisimpänä tuore UMK-biisi Paskana. Oman tuotantonsa ohella Sara Siipolaa on kuultu mm. Asteen singlellä Kuka suojelee sua.

Lauantaina 30.3. hotellille saadaan odotettuja vieraita, sillä stagen valtaa hartaasti toivottu mollivoittoisen rautalankametallin sanansaattaja Viikate.  Vuonna 1996 Kouvolassa perustettu Viikate on soittanut yli 700 keikkaa, tehnyt 14 studioalbumia, 9 EP:tä, 21 singleä ja 3 kokoelmalevyä. Pitkään uraan mahtuu lukematon määrä hittejä: Viina, terva & hauta, Kuu kaakon yllä, Varjorastaat, Sysiässä, Pohjoista viljaa, Ei enkeleitä, Älä pelkää pimeää – listaa voisi jatkaa loputtomiin. Kymenlaakson ylpeyden, omien sanojensa mukaan Kouvostomollia soittavan Viikatteen tuorein albumi ”Askel” julkaistiin viime vuonna.

Kummankin showtime on noin 23.00 ja samalla lipulla jatkot alakerrassa klo 04.30 saakka. Liput ovat myynnissä ennakkoon Tiketissä ja niitä voi ostaa myös ovelta.

Kevät täynnä kotimaisia huippuartisteja

Hotellin keväässä riittää nimekkäitä esiintyjiä Suomen huipulta. Legendaarisen keikkapaikan estradilla nähdään artisteja ja bändejä moneen makuun: kevään mittaan tulossa on vielä huhtikuun puolella Spiritus Mortis, The Abbey, Suvi Teräsniska, Viivi ja Michael Monroe ja toukokuussa Tuuli. Koulujen päättäjäispäivänä on tarjolla kaksi Lauri Haavin keikkaa, joista alkuillan keikka on ikärajaton.

Ennakkoliput kaikille keikoille myy Tiketti ja lippuja saa myös ovelta. -Suosituimpien artistien kohdalla kannattaa varmistaa sisäänpääsy ja hankkia liput jo hyvissä ajoin ennakkoon, vinkataan hotellilta.

Suositut päivällisbuffetit jatkuvat

Jos valmiiseen ruokapöytään istahtaminen pääsiäispuuhien keskellä houkuttaa, kannattaa suunnata kohti hotellia, sillä sekä perjantaina että lauantaina tarjolla on herkulliset pääsiäisbuffetit klo 16-20. Pöytävaraukset päivällisbuffetteihin voi tehdä puhelimitse p. 010 770 7003 tai (Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)

 

« Takaisin