Hotelli Alavuden syyskauden avaa 19.8.2023 Mikko Harju. Koko loppuvuoden ajan on luvassa nimekkäitä esiintyjiä Suomen huipulta.

Hotelli Alavuden syyskauden avaa 19.8.2023 Mikko Harju. Koko loppuvuoden ajan on luvassa nimekkäitä esiintyjiä Suomen huipulta.

Hotelli Alavuden huikea syyskausi käynnistyy

16.8.2023

Ensi lauantaina Mikko Harju

Hotelli Alavuden syyskausi alkaa ensi lauantaina 19.8.2023, jolloin esiintyjänä on yleisön toivoma, hurmaava Mikko Harju ja heti seuraavana lauantaina 26.8. mökkikauden päättäjäisiä juhlitaan Petri Nygårdin johdolla.

Koko loppuvuoden ajan luvassa on nimekkäitä esiintyjiä Suomen huipulta. Legendaarisen hotellin estradilla nähdään artisteja ja bändejä jokaiseen makuun: Käärijä, Pete Parkkonen, Stratovarius, Etta, Kake Randelin, Matti ja Teppo, Jonne Aaron, Costello & Rock’n Roll Boys, Arkadia, Lucky Stonefield, Partamatti, Telaketju, Rock & Rolls Cover Band ja Aarne Tenkanen & Tempuntekijät. Lisäksi lavalle nousevat monien tv-sarjojen ja elokuvien kirkkaat tähdet Antti Reini ja Jussi Lampi, jotka tarjoavat pikkujoulukauteen sekä musiikkia että tarinoita.

Ennakkoliput keikoille myy Tiketti ja lippuja saa myös ovelta. -Suosituimpien artistien kohdalla kannattaa varmistaa sisäänpääsy ja hankkia liput jo hyvissä ajoin ennakkoon, vinkataan hotellilta. Esimerkiksi Käärijän marraskuisen keikan lippuja on myyty jo todella hyvin.

Pikkujoulukaudella myynnissä show & dinner-paketit

Vaikka eletään vielä kesää, pikkujoulukausi lähestyy kovaa kyytiä ja Hotelli Alavus on valmiina ottamaan juhlijat vastaan.  Pikkujoulukaudella 18.11.-16.12.2023 artisti-iltoina on mahdollista nauttia sekä ruuasta että viihteestä – juhlijoita ajatellen myynnissä ovat peruslipun lisäksi myös show & dinner -paketit. Ennakkoon varattavat show & dinner-liput sisältävät herkullisen pikkujoulubuffetin ennen illan keikkaa sekä pääsylipun artisti-iltaan.

Pikkujoulukausi on vilkkaimmillaan marras-joulukuussa ja pikkujoulupaikkoja varaillaan parhaillaan. -Yksityisiltojen varaaminen hotelli Alavudesta on myös mahdollista ja yritykset ja yhdistykset ovat olleetkin jo hyvin asialla. -Yksityistilaisuuksiin voimme yhdessä tilaajan kanssa suunnitella juuri heille sopivan kokonaisuuden, kerrotaan hotelli Alavuden myyntipalvelusta. Hotelli Alavus sopii pikkujoulujen vieton lisäksi kaikenkokoisiin juhliin, seurueille, kokouksiin ja yritystilaisuuksiin.

Lue lisää www.hotellialavus.fi
Yritysten ja yhdistysten pikkujouluvaraukset sekä show & dinner lippujen varaukset myyntipalvelusta, puh. 010 770 7013 tai (Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)

« Takaisin