Hotel Sorsanpesän myyntipäällikkö Juho Kriikku istahti haastattelun jälkeen Sorsanpesän tyylikkääseen kristallikruunusaliin pehmeän nojatuolin syvyyksiin.

Hotel Sorsanpesän myyntipäällikkö Juho Kriikku istahti haastattelun jälkeen Sorsanpesän tyylikkääseen kristallikruunusaliin pehmeän nojatuolin syvyyksiin.

Hotel Sorsanpesän miljöö on kaunis sisältä ja ulkoa

18.2.2016

Hotel Sorsanpesän myyntipäällikkö Juho Kriikku istahti haastattelun jälkeen Sorsanpesän tyylikkääseen kristallikruunusaliin pehmeän nojatuolin syvyyksiin.

Teksti ja kuva:Masa Kojola

Seinäjoen rannalla oleva Hotel Sorsanpesä on kaupungin kauneimmalla paikalla. 1960 luvun lopulla Matkaravinto Oy äkkäsi lostavan maisemapaikan, sekä historiallisen seudun ja ryhtyivät kehittelemään Sorsanpesän rakentamista. Avajaisia sen ajan fiineimmässä eteläpohjalaisessa hotelliravintolassa vietettiin 1971.

Aika kului, puoliympyrän muotoinen Sorsanpesä sai väen liikkeelle ihmettelemään seinäjokista hotelliravintolaihmettä. Vuonna 1975 talon alakertaan tehtiin iso Prunni-yökerho, samalla talo sai nykyisen ympyrämuotonsa. 1988 rakennettiin lisää, väki viihtyi hotellissa ja tanssikansa pohjakerroksen upealla lasiparketilla. Myyntipäällikkö Juho Kriikku muisteli, että oli aikoja jolloin Sorsanpesä toimi kesähotellina. 1990 ja 2000 lukujen vaihteessa oli epävarmoja aikoja, joten toiminta oli jonkin aikaa on ja off- tyylistä.

-Liikemies Reima Kuislan tullessa pääomistajaksi kuusi vuotta sitten, alkoi iso pyörä pyöriä ja Sorsanpesä lähti uuteen kukoistukseen. Huoneita on 124 ja henkilökuntaa kolmisenkymmentä, homma toimii. Alkuperäinen osa on kolmikerroksinen, mutta uudessa osassa on viisi kerrosta, kertoo Juho.

 

Useita yrittäjiä

Sorsanpesän rakennuksessa on useita yrittäjiä, joiden kanssa hotelliravintola tekee tiivistä yhteistyötä. Saman katon alla ovat kuntosali, hieronta, fysioterapia www.fysio2000.fi sekä www.hoitolaparadis.fi kosmetologipalvelut ja parturikampaamo www.studiocosmo.fi  lisäksi löyy Ompelimo Unique Style.

-Ysäribileet ovat nyt suosiossa, niitä järjestämme sopivasti 90 luvun nuorisolle. Tarkemmat tiedot löytyvät www.clubonniteekki.fi sivuilta. Onniteekki on myös facebookissa, kannattaa käydä tykkäämässä, vinkkaa Juho.

-Kerran kuukaudessa pyörii ysäriklubi. Huomenna perjantaina on Special Onniteekki, jossa esiintyy CatCat. Samassa yhteydessä kohtaavat Seinäjoella vaikuttaneet dj:t Historic Rally- hengessä. Www.clubsorsanpesa.fi esittelee Suomen ykkösartisteja. Lauantaina 20.2 Anssi Kela liikuttaa tanssikansaa. Lauantaina 19.3 on Arttu Wiskarin ja Jannan vuoro. Etelä-Pohjalaisten suuri suosikki Kolmas Nainen nousee lavalle lauantaina 2.4 ja vanha kunnon Popeda lauantaina 14.5.

 

Aikuisille tarjotaan Prunni- viihdettä

Alkuperäisellä Prunni- nimellä lanseerataan huhtikuussa aikuisille, yli 40- vuotiaille kansainvälinen show&dinner- tyylinen tapahtuma. Kesäksi julkistamme perhepaketteja, joissa on isille ja äideille sekä lapsille viihdykettä, selvitti Juho.

-Teemme myös koko ajan yhteistyötä Duudsonparkin kanssa, perheet ovat meille tärkeitä. Unohtaa ei sovi Sorsanpesän ympäristön luontoa, joka on kaunis ja viihtyisä sekä lenkkeily-ystävällinen. Lähettyvillä ovat Törnävän kartano sekä muut kartanon histrorialliset rakennukset.

Juho painottaa, että kokousväkeä uuteen kukoistukseen noussut Sorsanpesä palvelee tyylikkäillä tiloilla ja suussasulavilla ruokamenuilla.

-Keväällä käynnistyy uusien kokoustilojen rakentaminen, jolloin kapasiteetti lisääntyy entisestään. Uudistettu Sorsanpesä on töiden jälkeen valmis ottamaan entistä suurempia tapahtumia, syntymäpäivä hää-ja sukujuhlia.

 

Yhteystiedot: Myyntipalvelu 020 7418182 (Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen) www.sorsanpesa.fi .

« Takaisin