Milla Saari muistuttaa, että pipo on merkittävä osa pukeutumista ulkoliikuntaan.

Milla Saari muistuttaa, että pipo on merkittävä osa pukeutumista ulkoliikuntaan.

Hiihtokauden avajaismarkkinat Carilainen Sportin liikkeessä

3.10.2019

Ähtäriläinen hiihtokauden startti uudistuu

Taisto Järvinen

Hiihtokauden kaupallinen avaus Ähtärissä uudistuu merkittävästi. Tämän syksyn hiihtokauden avajaismarkkinat pidetään nimittäin lokakuun 10. - 13. päivinä Carilainen Sport Oy:n liikkeessä Jokenkuja 1:n tiloissa. Aikaisemmin kyseinen tapahtuma on järjestetty Ähtäri-hallissa matkailualueella.

Hiihtokauden avajaismarkkinat uudistuvat myös sikäli, että tapahtuma on neljän päivän pituinen, aikaisemman kolmen markkinapäivän sijasta.

Sami Saari sanoo hiihtokauden avajaistapahtumaa suunnitellun liikkeessä järjestettäväksi jo useana syksynä.

  • Lähes koko tuotevalikoiman siirtäminen Ähtäri-halliin ja muutaman päivän kuluttua takaisin liikkeeseen oli suuri työrupeama. Toki olimme siirtoihin rutinoituneet puolentoista vuosikymmenen kokemuksella.
  • Tapahtuman järjestäminen omassa liikkeessä on kuitenkin sujuvaa toimintaa, kun itsellä on hyvät liiketilat. Nyt voimme keskittyä voimakkaammin asiakaspalveluun.
  • Liikkeen pihaan pystytetään tarjousteltta, johon tulee markkinahengen mukainen myyntipiste lähinnä juoksu- ja kesäliikuntavarusteista sekä suksieristä.

Juha Suosalo pitää Carilainen Sportin hiihtokauden avajaismarkkinoiden ajankohtaa lokakuun alkupuolella parhaana mahdollisena.

  • Suksia ja kaikkia muita hiihtovarusteita ja välineitä on todella hyvät valikoimat. Tulevan talven uutuustuotteet ovat saapuneet liikkeeseemme. Myös ennakkotilatut sukset ovat noudettavissa markkinoiden aikaan. Pohjois-Suomeen lumileireille lähtevillä on nyt hyvä tilaisuus päivittää välineistöä. Tarjolla suksimerkeistä ovat Fischer, Rossignol, Salomon, Atomic, Peltonen ja Yoko.
  • Pitää muistaa, että valikoimistamme löytyvät hiihtoon tarvittavat välineet ja varusteet kilpa- ja kuntohiihtäjille sekä aikuisille että nuorille ja lapsille.

Uutta potkua uudella kalustolla

Se on vähän joka hommassa niin, että tarvitaan uusia tuulia, jotta kipinä tekemiseen kirkastuu. Näin on myös hiihdossa. Maastohiihdossa suurin mullistus on ollut skin- eli karvapohjasuksien vauhdikas esiinmarssi.

Skin-suksi on hyvä valinta kuntohiihtäjälle. Kisasuksena se ei toistaiseksi ole täydellinen. Karvapohjasuksi pitää toimiakseen olla oikein valittu. Carilainen Sportin hiihtokauden avajaismarkkinoilla ovat paikalla suksimerkkien ja välinevalmistajien edustajat sekä liikkeen omat asiantutijat, jotta asiakkaille löytyy heille sopiva kalusto talven laduille.

Karvapohjasuksen markkinaosuuden lisääntyessä on myös suksien voitelu osittain uudistunut. Kuntohiihtäjien suosikkeja ovat nestevoiteet, joiden suosiota vie eteenpäin käytön helppous. Sukset pitää kuitenkin huoltaa ja kunnostaa, jotta latu maittaa. Carilainen Sportin huoltopalvelu ja voitelun opastus auttavat hiihtäjää sillä sektorilla.

Uutta potkua tekemiseen saadaan myös päivittämällä muuta hiihto- ja liikuntavälineistöä. Milla Saari muistuttaa Carilainen Sportin liikkeestä löytyvän hiihtovarusteiden lisäksi periaatteessa kaikki ulkoliikuntaan tarvittavat vaatteet ja asut sekä alusasut.

  • Ulkoliikunta-asujen värikirjo on entistä raikkaampaa. Takeista, asuista, pipoista ja käsineistä on pirteitä värejä. Valikoimissa on niin monia eri vaihtoehtoja ja malleja, että useimmille liikuntaa harrastaville henkilöille löytyy hänen haluamansa värimaailma.

Carilainen Sport Oy
Jokenkuja 1
63700 Ähtäri
040 547 9466
0400 808 676
044 555 3646
carilainensport.fi

« Takaisin