Härmän Kylpylä tarjoaa monenlaista mukavaa.

Härmän Kylpylä tarjoaa monenlaista mukavaa.

Härmän Kylpylässä tapahtuu

27.4.2022

Tomi Olli

Auringon valo lisääntyy ja sää lämpenee. Iloinen tunnelma on läsnä myös Härmän Kylpylässä, missä ollaan valmiina kevääseen ja kesään. Myös uusia tuulia väreilee ilmassa, niistä ensimmäinen koetaan jo vappuaattona 30.huhtikuuta kun laajennetun terassin avajaisia vietetään kello 15-18. Markkinointipäällikkö Emilia Alasaari sanoo terassin palveluiden lisääntyvän entisestään.

- Terassin Latobaarista saa kätevästi vappujuomat. Siellä voi myös nauttia vaikkapa Kotipizzan ja Rollsin herkuista tai jäätelöstä. Avajaispäivänä terassilla on myös karaoke.

Vappuaattona voi laittaa jalalla koreasti tanssisalin puolella kun Pasi Kivimäki orkestereineen tahdittaa tanssikansaa. Vappupäivänä taas tarjolla on maistuva vappubrunssi kello 11-15.

- Tulossa on myös äitienpäivän buffet, joka on ollut joka vuosi todella suosittu. Sen vuoksi kannattaa paikka varata jo etukäteen myyntipalvelustamme 06 483 1600 tai (Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen). Kattausajat ovat tunnin välein, ensimmäinen kello 11.30 ja viimeinen kello 16.30.

Myös Härmän Kylpylän orkesteritanssit jatkuvat koko toukokuun ajan maanantaisin, perjantaisin sekä lauantaisin. Lisäksi tiistaisin ja torstaisin lauletaan sään salliessa terassilla karaokea, ja jos sää estää terassilaulun, järjestetään karaoke sisätiloissa.

 

Paljon aktiviteetteja

Tarjolla on myös monia muita aktiviteetteja kuten frisbee- ja multigolfrata, golfkenttä sekä golfsimulaattori.

- Myös vuokravälineitä löytyy laidasta laitaan, tien päälle tai maastoon voi suunata vaikkapa fatbikella. Alueella on myös leikkikenttä.

Alasaari muistuttaa majoituksestakin.

- Kesällä ovat erityisesti suuret perhehuoneemme kysyttyjä. Lomasuunnitelmia tehdessä kannattaakin olla hyvissä ajoin meihin yhteydessä. On myös hyvä muistaa, että kylpylän läheisyydessä on myös paljon muita upeita perhekohteita, joihin voi kätevästi suunnata.

Härmän Kylpylä tarjoaa myös uutta ilmettä vaikkapa kevään ja kesän juhliin.

- Ripsien kestotaivutus on ollut suosittu hoito. Myös iho kannattaa kosteuttaa hyvin ennen kesää, kasvohoitovalikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle sopiva hoito.

- Hieronnoista stressihoito ja intialainen päähieronta rentouttavat ihanasti kireätkin lihakset. Hyvä idea onkin muistaa esimerkiksi äitiä hoito-osaston lahjakortilla.

« Takaisin