Härmän Kylpylä tarjoaa monenlaista mukavaa.

Härmän Kylpylä tarjoaa monenlaista mukavaa.

Härmän Kylpylässä loistavat syksyn värit

21.9.2022

Tomi Olli

Härmän Kylpylä tarjoaa monenlaista mukavaa piristystä syksyyn. Jalalla voi laittaa koreasti maanantaisin, perjantaisin sekä lauantaisin. Lisäksi karaokea lauletaan tiistaisin sekä torstaisin, ja levytanssit viihdyttävät keskiviikkoisin. Härmän Kylpylän lavalle nousevat syksyn aikana muun muassa 23.-24.9. Karaokekilpailut, 30.9. Leif Lindeman & Amore, 1.10. Mika Peltoniemi Orchestra, 7.10. Teemu Roivainen & Energia, 8.10. Arja Koriseva, 14.10. Antti Ahopelto & Etiketti, 15.10. Jaska Mäkynen & Nelostie, 21.10. Marko ja Jukka & Jackpot, 22.10. Juhamatti ja Yötaivas, 28.10. Kyösti Mäkimattila & Varjokuva sekä Ensti Solo Band, 29.10. Laura Voutilainen, 4.11. Finlanders ja Duo Mika Peltoniemi sekä 5.11. Mamba. Kaikki syksyn esiintyjät löytyvät Härmän Kylpylän nettisivulta.

Myynti- ja markkinointijohtaja Emilia Alasaari muistuttaa monesta muustakin mukavasta.

- Meillä on uusi a´la carte –lista, joka huokuu lähiruokaa parhaimmillaan. Kannattaa myös huomioida, että alueella on monipuoliset aktiviteettimahdollisuudet koko perheelle.
- Tällä hetkellä syksystä nautitaan pyörän selässä ja luontopolulla. Meillä on monenlaisia vuokrapyöriä kuten fatbike, sähköfatbike ja sähkömaastopyörä sekä mielenkiintoiset reitit aivan kylpylän lähistöllä. Lisäksi frisbeegolfväylät ovat ahkerassa käytössä, välineitä voi vuokrata areenasta.

Kylpylässä nautitaan myös uikkarikelistä ympäri vuoden.

- Meillä on erinomainen allasosasto. Tarjolla on esimerkiksi virtuaalinen vesijumppa, jota asiakkaat voivat hyödyntää oman aikataulun mukaan.

Erilaisia liikuntailtoja

Härmän Kylpylässä toteutetaan myös aivan uudenlaisia ohjattuja liikuntailtoja.

- Syksyyn rävähtää melkoinen energiapläjäys, ohjattua liikunta on maanantaista torstaihin. Liikuntaa tarjoavat muun muassa Piia Korkiamäen energiset tehojumpat sekä Juho Haapojan & Satu Lehtosen kuntonyrkkeily.

- Liikuntailtoihin on sekä meillä majoittuvien että päiväkävijöiden mahdollisuus ilmoittautua mukaan, ja hinnatkin on maltillisia. Tarkempia tietoja löytyy www.harmankylpyla.fi/liikunnat, Alasaari kertoo.

Hän muistuttaa myös jo pikkujoulukaudesta.

- Ne järjestyvät niin pienille kuin isoille ryhmille. Mukaan voidaan räätälöidä edellämainittujen vaihtoehtojen lisäksi vaikkapa hemmotteluhoitoja. Myyntipalvelumme auttaa mielellään näissäkin kuvioissa.

« Takaisin