Härmän Kylpylässä ollaan valmiita pikkujoulutunnelmaan.

Härmän Kylpylässä ollaan valmiita pikkujoulutunnelmaan.

Härmän Kylpylän pikkujoulukausi lähestyy

29.9.2021

Tomi Olli

Härmän Kylpylän pikkujoulukausi on ovella, syksyä piristävä sesonki käynnistyy loka-marraskuun vaihteessa. Markkinointipäällikkö Emilia Alasaari iloitsee, että heti avausviikonloppuna 29.-30.10. on tarjolla todellinen huippukattaus.

- Perjantaina tanssitaan Tomi Markkolan & Fernetin tahdissa ja lauantain klubi-iltaa on tähdittämässä Jonne Aaron. Luvassa on siis upea musiikintäyteinen kattaus.

Härmän Kylpylän marraskuu tarjoaa kokonaisuudessaan musiikkia moneen makuun.

- Tulossa on loistavia tanssittajia, klubi-iltoja sekä kaksipäiväiset koko kansan pikkujoulut Anssin Jussin Areenalla.

Alasaaren mainitsema Areenan viikonloppu 26.-27.11. on  aivan oma spektaakkelinsa, sillä perjantaina koko kansan pikkujoulutansseissa tanssittaa Jyrki Nurminen ja Leif Lindeman. Lauantaina pikkujoulutunnelmasta vastaavat Eini ja Telaketju.

- Viikonloppuun on mahdollista ostaa lipun lisäksi jouluinen kylmäbuffet, joka on tarjolla Areenalla. Perjantain lipun hinta on kaksikymmentä euroa ja lauantaina 28. Kylmäbuffetin hinta on molempina päivinä kaksitoista euroa.

Myös joulukuussa on luvassa nimekkäitä esiintyjiä kuten 10.12. Riku Niemi Orchestra sekä Anne Mattilan joulukonsertti Anssin Jussin Areenalla.

 

Joulupöytä kutsuu

Härmän Kylpylä tarjoaa herkullista jouluruokaa monessa muodossa. Perinteinen Joulun Herkkupöytä on tarjolla ravintola Lounatuulessa.

- Buffetista löytyy varmasti jokaiselle joulun suosikkiruoka. Buffet on tarjolla iltaisin, ja sen hintaan sisältyy lippu saman illan orkesteritansseihin, poislukien erikoisillat.

- Buffetista voivat nauttia niin isommat ryhmät, kuin pienemmätkin seurueet. Hinta on 35 euroa henkilöä kohden.

A´la cartesta nautitaan ravintola Riihen tunnelmassa. Jouluinen satokausimenu on viiden ruokalajin makunystyröitä hellivä kokonaisuus. Riihi toimii loistavasti pariskunnille ja pienemmille seurueille. Hinta on 59 euroa henkilöä kohden. Menu on mahdollista tilata myös take awaynä minimissään kymmenelle hengelle

Banketin pikkujoulumenu taas sopii ryhmille, minimissään kahdellekymmenelle henkilölle.

- Tilausravintolassa tarjoiltava buffet notkuu houkuttelevista jouluruuista. Hinta on 37 euroa henkilöä kohden, Alasaari kertoo.

 

Toiveiden mukaan

Hän muistuttaa myös pikkujoulutoteutuksen toisenlaisesta mahdollisuudesta.

- Marras-joulukuun vaihde on perinteisesti kiireisintä pikkujouluaikaa. Mikäli pikkujoulut jäävät jostain syystä tänä vuonna pitämättä, niin toteutamme ne mielellämme vaikkapa tammikuussa, milloin voimme suunnitella yhdessä asiakkaan kanssa tilaisuuden ja siihen sopivan menun.

Pikkujouluvieraat voivat luonnollisesti myös majoittua, tällekin saralle on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja.

- Eräs vaihtoehto on vuorokauden majoitus kahdelle hengelle standard-huoneessa + joulun herkkupöytä, tanssilippu sekä kylpylän ja kuntosalin käyttö hintaan 210 euroa.

Tarkemmat tiedot erilaisista pikkujouluvaihtoehdoista sekä jouluruoista saa Härmän Kylpylän myyntipalvelusta puhelimitse 06 4831 600  tai sähköpostilla (Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)

« Takaisin