Myyntijohtaja Pasi Vainio innostui työpäivän lomassa testaamaan uuden harjoitussalin laitteita, joita voidaan käyttää vaikkapa tyky-päivien ohjelmassa.

Myyntijohtaja Pasi Vainio innostui työpäivän lomassa testaamaan uuden harjoitussalin laitteita, joita voidaan käyttää vaikkapa tyky-päivien ohjelmassa.

Härmän Kylpylä tarjoaa piristystä syksyyn

6.10.2016

Härmän Kylpylä tarjoaa piristystä syksyyn

 

Tomi Olli

 

Syksyn koleus ei tunnu Härmän Kylpylässä, missä kävijöitä hemmotellaan erittäin monipuolisella tarjonnalla. Piristystä päivään voi ammentaa vaikkapa tansseista, erilaisista hoidoista, allasosastolta tai majoituspaketeista. Myyntijohtaja Pasi Vainio lupaakin asiakkaita pidettävän kuin kukkaa kämmenellä.

- Meille voi tulla ilman stressiä, sillä asiantunteva ja osaava henkilökuntamme pitää vieraista hyvää huolta. Vierailu Härmän Kylpylässä saa hymyn kasvoille, lupaa myyntijohtaja Pasi Vainio.

 

Artistivierailujen osalta Härmän Kylpylässä koetaan melkoista tähtisadetta, sillä useat huippunimet laittavat syksyn ja alkutalven aikana liikettä tanssijalkoihin. Seuraava huippuilta on 7.10. kun Kyösti Mäkimattila sekä Seija Rankinen & Tähtikavaljeerit viihdyttävät yleisöä. Muita erinomaisia menoiltaoja ovat muun muassa 15.10. Yö-yhtyeen 35-vuotisjuhlakonsertti Areenassa, 21.10. Neljänsuora, 28.10. Finlanders, 11.11. Jarkko Järvenpää ja Helmenkalastajat, 25.11. Finlanders ja 7 seinähullua veljestä sekä joulukuun helmenä 10.12. The 69 Eyes. Liput musiikki-iltoihin ovat myynnissä Härmän Kylpylässä sekä www.lipputoimisto.fi. Koko syyskauden ohjelmisto löytyy osoitteesta www.harmankylpyla.fi sekä viikoittain Ykköset!-lehden tanssi-ilmoituksista.

 

Monipuolisia tyky-päiviä

Härmän Kylpylä tarjoaa mahdollisuuden kaikenkokoisten ryhmien tyky-päivien viettoon.

- Rakennamme mielellämme jokaiselle ryhmälle juuri heille sopivan kokonaisuuden. Siihen voi kuulua liikunnan lisäksi testauksia, erilaisia hoitoja, allasaktiviteetteja sekä muuta toimintaa. Unohtaa ei sovi myöskään maukasta lähialueella tuotettua ruokaa, Vainio muistuttaa.

 

Myyntijohtajan mukaan tyky-päiviä ja kokouksia järjestetään Härmän Kylpylässä jopa enemmän kuin viime syksynä.

- Se kertonee paranevista taloussuhdanteista. Mielestäni myös kokousten järjestäminen välillä muualla kuin omassa konttorissa on hyvä ratkaisu, joka piristää varmasti työyhteisön ilmapiiriä, Vainio toteaa.

 

Vainio muistuttaa myös Härmän Kylpylän herkkuja notkuvista pikkujoulupöydistä.

- Tarjolla on monenlaista jouluista ruokaa ja juomaa. Pikkujouluun liittyvät oleellisena osana myös loistavat esiintyjät, joita riittää syksyn aikana jokaiselle viikonlopulle. Myyntipalvelumme auttaa mielellään asiassa.

« Takaisin