Myyntijohtaja Pasi Vainion kynnen saivat ehostusta kosmetologi Anu Vainiolta.

Myyntijohtaja Pasi Vainion kynnen saivat ehostusta kosmetologi Anu Vainiolta.

Härmän Kylpylä tarjoaa monenlaista

4.2.2016

Myyntijohtaja Pasi Vainion kynnen saivat ehostusta kosmetologi Anu Vainiolta.

Tomi Olli

Härmän Kylpylä tarjoaa roppakaupalla piristävää toimintaa. Kiteytettynä voi sanoa, että saman katon alta löytyy tapahtumia, tanssia, hemmottelua sekä hyvää ruokaa.

- Näin on, sillä tarjontamme on todella kattava. Asiakas voi tulle meille ilman huolia, sillä asiantunteva ja osaava henkilökuntamme pitää vieraista hyvää huolta, lupaa myyntijohtaja Pasi Vainio.

Artistipuolella Härmän Kylpylässä koetaan todellista tähtien tuiketta ja revontulien leimuntaa. Lähiaikoina lavalle nousevat muun muassa 5.2. Finlanders, 12.2. Matti ja Teppo, 13.2. Petri Nygård, 4.3. Yölintu, 11.3. Klamydia, 18.3. Souvarit sekä 15.4. Juha Tapio lämmittelijänsä Hard Rock Sallisen kanssa.

- Uskon, että tarjonnastamme löytyy jokaisella jotain. Varsinkin Juha Tapion konsertin osalta kannattaa 25 euron hintainen lippu hankkia ennakkoon meiltä tai Lipputoimistosta, sillä tupa tulee todennäköisesti olemaan täynnä. Konsertin yhteyteen voi myös kätevästi yhdistää vaikkapa lähiruokaillallisen, Vainio suosittelee.

.Härmän Kylpylän majoituskapasiteetti on 155 huonetta, joista 32 on perhehuoneita. Unohtaa ei sovi myöskään esimerkiksi hierontoja sekä kosmetologin palveluja.

- Tällä hetkellä tarjouksessa on kynsien Striplac-kestolakkaus. Ultraviolettivalon avulla kovetettavan upean lakkauksen saa 40 eurolla, Vainio vihjaa.

 

Letkeää laskiaista

Härmän Kylpylässä toteutetaan lisäksi erilaisia työhyvinvointipäiviä. Lisävirtaa saa myös vaikkapa allasosaston aktiviteettien sekä joogan parista. Keväänä aikana järjestetään myös paperinaru-, kankaanpainanta-, helmikoru- sekä korttikurssi. Lisäksi kylpylän ravintola hehkuu monissa buffetteemoissa. Tulossa on muun muassa ranskalainen keittiö, pizzabuffet sekä sunnuntaina 7.2. tempaistava laskiaisteema.

- Laskiainen on esillä myös tiistaina 9.2. kun yhdessä Lions Club Ylihärmän kanssa järjestämämme laskiaisrieha käynnistyy kello 18. Tarjolla on tuolloin pulkkamäki sekä monenlaista suuhunpantavaa. Lisäksi Nippe-Norsu viihdyttää vauhdikkailla kuvioillaan.

- Kylpylän yhteydessä voi myös hiihtää, sillä talon vieressä kulkee kilometrin valaistu latu sekä 0,5 kilometrin valaisematon osuus, Vainio kertoo.

Myyntijohtaja uskoo Härmän Kylpylän olevan kaikenikäisten mieleen.

- Meillä viihtyvät niin perheet, pariskunnat kuin sinkutkin, kaikille on tarjolla jotain. Henkilökunnalle voi myös rohkeasti kertoa ideoita ja antaa palautetta. Tärkeintä on, että asiakas saa hyvän mielen ja haluaa tulla taloon toistekin, Vainio painottaa. Lisätietoja www.harmankuntokeskus.fi

« Takaisin