Myyntijohtaja Pasi Vainio muistuttaa Härmän Kylpylän allasosaston olevan avoinna joka päivä.

Myyntijohtaja Pasi Vainio muistuttaa Härmän Kylpylän allasosaston olevan avoinna joka päivä.

Härmän Kylpylä sai uutta ilmettä

20.6.2019

 

Tomi Olli

Härmän Kylpylässä on taas ideoitu uutta, minkä ansiosta asiakkaita odottaa aulassa juhannuksesta lähtien täysin uusi ilme. Myyntijohtaja Pasi Vainion mukaan uudistuksilla halutaan tarjota kävijöille entistäkin parempia kokemuksia ja elämyksiä.

- Näiden ajatusten kantamana on aulaan valmistunut aivan uusi, parikymmentäpaikkainen aulabaari, missä on anniskeluoikeudet. Baarissa onkin kätevä piipahtaa janojuomilla myös ilman tanssilipun hankintaa.

- Samaan yhteyteen siirtyi myös Kotipizzan palvelu, eli tilaukset voi jättää kätevästi suoraan aulabaariin, Vainio kertoo.

Härmän Kylpylän ravintolamaailmassa on kaikkiaan yli 700 asiakaspaikkaa.

- Asiakkaille on tarjolla niin a la carte – kuin buffet-ruokailumahdollisuus. Uutuutena toimii 11.8. saakka joka päivä kello 19-21.30 avoinna olevan burgerbuffet, missä on tarjolla monenlaista asiaan kuuluvaa.

- Burgerbuffetin hinnat ovat varsin edulliset, sillä aikuisten ruokailu maksaa 12,90 ja lasten kymmenen euroa. Perheaterian hinta taas on 39 euroa, Vainio listaa.

Paljon aktiviteetteja

Härmän Kylpylässä voi harrastaa monenlaisia aktiviteetteja. Esimerkiksi allasosasto ja kuntosali ovat avoinna joka päivä niin majoittujille kuin kaikille muillekin. Lisäksi aivan vieressä sijaitsee upea golfkenttä.

- Etelä-Pohjanmaalla on myös paljon muutakin nähtävää ja koettavaa. Hyvä idea on tutustua päivän tai parin aikana niin meidän tarjontaamme kuin vaikkapa lähistöllä sijaitsevaan Powerpark-huvipuistoon. Lisävinkkejä saa www.lakeudelle.fi –osoitteesta, Vainio muistuttaa.

Anssin Jussin Areenalla on 24.6.-21.7. avoinna myös Tilke Oy:n operoima Pop Up Outlet –myymälä, missä on myynnissä useita merkkituotteita. Lisätietoja asiasta saa Sarita Hautalalta 050 574 7757.

« Takaisin