Kahvila Junki tarjoaa monenlaista maistuvaa.

Kahvila Junki tarjoaa monenlaista maistuvaa.

Härmän Kylpylä on jälleen avoinna

4.6.2020

Tomi Olli

Härmän Kylpylä on avannut ovensa koronavirusepidemian aiheuttaman sulkemisen jälkeen, eli valoa on näkyvissä lakeuksilla. Vaikka ovet olivat pari kuukautta suljettuina, tapahtui Kylpylässä tuolloinkin.

- Uusimme osan hotellihuoneistamme täysin uuteen kuosiin niin tunnelman kuin materiaalienkin osalta. Huomioimme samalla luonnollisesti myös allergikot.

- Tulemme tekemään tulevaisuudessa remonttia myös lopuille huoneille, haluamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaiset puitteet, kertoo myyntijohtaja Pasi Vainio.

Huoneiden lisäksi uudistuksen koki aulakahvila. Kahvila Junki pursuaa monenlaista maukasta suuhunpantavaa.

- Tarjolla on niin suolaisia kuin makeita herkkuja, kahvilan valikoima on hyvin kattava ja laaja. Samalta tiskiltä voi myös tilata helposti niin Kotipizzan mainiota tuotteita kuin palanpainikettakin.

- Olemme myös uusineet ravintolan À la carte -listan, eli saatavana on maittavia kesäisiä ruokaherkkuja. Kesäjuhlat ja tapaamiset ehtiikin vielä varata vaikkapa yksityistilaisuuksiin sopivaan Tilausravintola Bankettiin, Vainio listaa.

 

Uimaan joka päivä

Kylpylässä on täysi tohina päällä myös kuntoutustoiminnan ja majoituksen osalta. Lisäksi kuntosali ja allasosasto ovat avoinna joka päivä. Uimaan on mahdollisuus pulahtaa arkisin kello 13-21, lauantaisin kello 12-20 ja sunnuntaisin kello 10-18.

- Noudatamme tässä annettuja ohjeistuksia, eli uimaan pääsee kerrallaan viisikymmentä henkilöä. Uintiaika on 1,5 tuntia, minkä jälkeen teemme puolentunnin desinfioinnin ja puhdistuksen ennen seuraavan ryhmän tuloa, Vainio sanoo.

Härmän Kylpylästä voi myös hankkia lahjakortteja, joilla iloa ja hyvää mieltä voi viedä eteenpäin.

- Lahjakortti sisältää suoraan jonkin palvelun tai sen voi määrittää tietylle rahasummalle. Niitä voi tilata Härmän Kylpylän verkkokaupasta tai puhelimitse myyntipalvelusta.

- Hemmotteluhoitojen osalta on vielä maltettava hieman, sillä Wellness-osastomme aukeaa elokuun alussa. Tanssikansan on myös vielä odoteltava hetken aikaa, tarjontaa löytyy jälleen heinäkuun loppupuolelta alkaen, Vainio muistuttaa.

« Takaisin