Myyntijohtaja Pasi Vainio toivottaa vieraat tervetulleiksi pikkujouluihin.

Myyntijohtaja Pasi Vainio toivottaa vieraat tervetulleiksi pikkujouluihin.

Härmän Kylpylä huokuu pikkujoulutunnelmaa

11.10.2017

Myyntijohtaja Pasi Vainio toivottaa vieraat tervetulleiksi pikkujouluihin.

Tomi Olli

Syksy etenee vauhdilla ja pikkujoulukausi on ovella. Härmän Kylpylässä on tänäkin vuonna visioitu mainioita ratkaisuja juhlakansalle. Myyntijohtaja Pasi Vainion mukaan esimerkiksi tilausravintola Banketti tarjoaa erinomaiset puitteet jopa kuudenkymmenen hengen ryhmälle.

- Bankettiin voi valita pöytiin tarjottavan kolmen ruokalajin joulumenun, Suomi 100-menun tai Härmän Kylpylän perinteisen jouluisen herkkupöydän. Kaikki menut pitävät sisällään maistuvia joululuisia ruokia, jota hivelevät makuhermoja, Vainio lupaa.

Ruokailun jälkeen pikkujouluväki voi siirtyä ravintola Yölinnun puolelle, missä laitetaan jalalla koreasti tanssilattialla upeiden tähtiesiintyjien tahdittamana. Menun tai herkkupöydän nauttivat saavat myös ilmaisen tanssilipun illan rientoihin. Härmään ovat pikkujoulukaudella tulossa muun muassa 20.10. Irina, 3.11. Saija Tuupanen, 10.11. Lasse Hoikka ja Souvarit, 17.11. Tarja Lunnas & Rosso, 18.11. Juhamatti ja Rosalie, 25.11. Charlies, 8.12. Finlanders & Mika Peltoniemi sekä 15.12. Yölintu. Lisäksi Areenassa konsertoivat 3.11. Sinitaivas 30-vuotisjuhlakiertue sekä 9.12. Diandra Kerran joulukuun aikaan –kiertueensa merkeissä.

- Loppuillan juomatarjoiluun kätevä tapa on varata etukäteen drinkkikuponkeja myyntipalvelustamme. Tanssien jälkeen taas voi kätevästi majoittua huoneissamme. Tällä tavoin pikkujouluista saa pidemmän elämyksen, Vainio sanoo.

Myyntijohtaja muistuttaa myös arvonnasta.

- Kaikkien yli kahdenkymmenen hengen pikkujoulut varanneiden kesken arvotaan reilun tuhannen euron arvoinen vesiliikunnan tykypäivä eli aquapäivä.

 

Paljon muutakin

Härmän Kylpylässä voi myös hemmotella itseään tai läheisiään erilaisilla hoidoilla. Saatavana on muun muassa monenlaisia hierontoja, fysioterapiaa, kulmien ja ripsien värjäystä sekä muita kosmetologin palveluja.

- Viimeisin uutuus on hoitomuoto, missä ihokarvojen poisto tehdään sokeroimalla. Tämä onkin saanut osakseen melkoisen suosion, Vainio toteaa.

Härmän Kylpylä tarjoaa luonnollisesti liikuntaakin. Talon suojista löytyy niin kuntosali, uima-allas kuin myös valmennustietoutta.

- Esimerkiksi OmaValmentajan lahjakortti on mainio joululahjaidea. Yksilöllisellä liikuntaohjelmalla saadaan jokaiselle aikaan paras mahdollinen lopputulos, Vainio painottaa.

Lisätietoja: www.harmankylpyla.fi

« Takaisin