Härmän Kylpylä tarjoaa esimerkiksi monenlaisia hemmotteluhoitoja.

Härmän Kylpylä tarjoaa esimerkiksi monenlaisia hemmotteluhoitoja.

Härmän Kylpylä huokuu monenlaista mukavaa

1.2.2023

Tomi Olli

Härmän Kylpylä tarjoaa paljon vaihtoehtoja liikuntaan ja kunnon kohotukseen, sillä kylpylän liikuntakeskus Anssin Jussin Areena antaa mainiot puitteet monipuoliseen liikuntaan. Ovet Areenalle aukeavat kello 16, kuukausi- tai vuosikortin hankkineet pääsevät sisään kello 6-23.  Myynti- ja markkinointijohtaja Emilia Alasaari muistuttaa Areenalla olevan myös vuokrattavana paljon erilaisia harrastevälineitä.

- Areenalta onnistuvat suksien, sulkapallo- ja tennismailojen, lumikenkien, Kickbike-potkukelkkojen sekä fatbike-pyörienkin vuokraus. Kannattaa myös muistaa ohjatut iltaliikuntatunnit, jotka käynnistyvät maanantaista torstaihin kello 17.

Alasaaren mukaan suosituimmat lajit on helppo nimetä.

- Ne ovat kuntonyrkkeily, kehonhuolto ja tehokiinteytys.

Tarjolla on myös golfia. Tbox Kauhavan golfsimulaattori mahdollistaa lajin kaikille kiinnostuneille.

- Golfin ohella voi treenata vaikkapa talvipyöräilyn parissa, kyseessä on erittäin mainio liikuntamuoto.

Anssin Jussin Areenalta lähtee myös tasainen 1,8 kilometrin metsähiihtolatu sekä golfkentän kiertävä 2,5 kilometrin pituinen talvikävelyjuntu. Lisäksi pulkkamäen vierestä löytyy laavu, jossa voi tehdä tulet ja syödä eväitä.

Myös hemmottelua

Alasaari muistuttaa myös kylpylän tuomista muista elämyksistä.

- Koko perheen kylpylässä viihdytään niin kuntouintialtaassa kuin lämpimässä keidasaltaassakin. Virtuaalinen vesijumppa taas tarjoaa monipuolista liikuntaa, ja saunassa on mukava rentoutua aktiivisen päivän jälkeen.

- Wellness-hoitovalikoimasta löytyy klassista hierontaa, stressihoitoa, kosteuttavaa ja hemmottelevaa kasvohoitoa, käsi- ja jalkahoitoa, ripsien kestotaivutusta sekä X Cryo –kylmähoitoa.

Myös jalalla laitetaan koreasti. Lähitulevaisuudessa Härmän Kylpylässä nähdään muun muassa 3.2. Johanne Debreczeni & Unelmavävyt, 6.2. Marjo ja Maestrot, 13.2. Kiertotähdet, 17.2. Teemu Roiviainen, 18.2. Anneli Mattila & Recado, 24.2. Kari Hirvonen & Onnentähti sekä 25.2. Janne Tulkki & Tulinen Sydän.

- Myyntipalvelumme auttaa mielellään kaikissa kysymyksissä. Lisätietoa saa myös nettisivultamme www.harmankylpyla.fi

« Takaisin