Kimmo Riihimäki

Kimmo Riihimäki

Hämeen Laaturemontti osti Nesco-konsernin

11.2.2016

Kimmo Riihimäki

Hämeen Laaturemontti osti Nesco-konsernin koko osakekannan 29.1. allekirjoitetussa yrityskaupassa. Syntyneessä kokonaisuudessa yhdistyivät kaksi alansa markkinajohtajaa: Hämeen Laaturemontti on Suomen suurin kattoremonttiyritys ja Nesco-konsernin Vesivek on Suomen johtava sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden myynti- ja asennusorganisaatio.

Hämeen Laaturemontin toimitusjohtaja Kimmo Riihimäki kertoo yrityskaupan taustoista:

  • Tällä järjestelyllä saimme kaksi vahvaa rakennusalan brändiä tukemaan toinen toistensa kasvua. Vesivekillä on tuplasti enemmän toimipistettä kuin Laaturemontilla, mikä tuo meille uusia laajenemismahdollisuuksia. Laaturemontin toiminta Ruotsissa avaa myös Vesivek-tuotteille aivan uudet markkinat.
  • Kaupan myötä laajentuvalla tuote- ja palveluvalikoimalla voimme palvella asiakkaitamme, niin kuluttajia kuin taloyhtiöitä entistäkin paremmin.

Nesco-konsernin toimitusjohtaja Esa Mäki näkee yritysjärjestelyssä vahvoja etuja:

  • Vesivek-ketjumme ja -konseptimme on kasvanut maanlaajuiseksi, mutta tähänastisella palveluvalikoimallamme alkoivat kasvun rajat lähestyä. Esimerkiksi hyvin käynnistyneen huoltotoimintamme lisäksi voimme nyt tarjota myös kattoremontteja konsernin sisältä. Tavoitamme uusia asiakasryhmiä.
  • Laaturemontin avulla tuotteemme ja palvelumme pääsevät aivan uusille markkina-alueille. Meillä on nyt entistä paremmat mahdollisuudet kehittää Vesivek-liiketoimintaa ja tarjota uusia palvelutuotteita asiakkaillemme.

Uusi kokonaisuus työllistää yli 500 kotimaista rakennusalan ammattilaista. Kaupan toteuttaminen vaatii vielä kilpailuviranomaisen hyväksynnän.

« Takaisin