Halloween -tapahtuma lapsiperheille SEinäjoella

27.10.2016

MLL Seinäjoen paikallisyhdistys ry järjestää jo viidettä kertaa kaikille lapsiperheille suunnatun Halloween-henkisen toiminnallisen ja elämyksellisen syystapahtuman Karkki tai kepponen Seinäjoen lukiolla (os. Kirkkokatu 16) sunnuntaina 30.10.2016 klo 15-18. Kyseessä on matalan kynnyksen perhetapahtuma, jonne sisäänpääsy on maksuton. Lapsen touhupassi maksaa 2€. Passilla pääsee kiertämään monipuolisia toimintapisteitä, ja samalla passi täyttyy kivoista leimoista. Hauskaa ja jännittävää puuhaa on sekä sisällä että ulkona. Paikalla on kahvio ja grillimakkaramyynti. Voi ostaa myös arpoja, joissa on runsaasti upeita palkintoja. Pikkurahaa käteisenä kannattaa varata mukaan (pankkikortti ei käy). Näin kertoo Essi Puska MLL:sta.

Halloween – Karkki tai kepponen on on aiempina vuosina ollut huikean suosittu ja siksi myös todella odotettu pitkää syksyä piristävä perhetapahtuma.  Järjestelyissä mukana on Seinäjoen lyseon ja yhteiskoulun sekä Pruukin yhtenäiskoulun tukioppilaita, kymmeniä vapaaehtoisia sekä paikallisia yrityksiä, joilta on saatu lahjoituksia mm. arpajaisiin.

Halloween - Karkki tai kepponen tulee taas!

Koko perheen jännittävän iloinen ja rieha, jossa on kaikenikäisille lapsille reipasta toimintaa ja kivoja elämyksiä! On kurpitsoja, lepakoita, hämähäkinverkkoja, noitajuomaa sekä… hirrrveen pelottava kauhupolku ja hurrrja haamudisko, jossa  musaa soittaa DJ Tony.

Touhupisteillä on luvassa polkuautoajelua, kasvomaalausta, ongintaa, askartelua sekä hauska temppurata ja pomppulinna. Lapsen touhupassi vain 2€. Passin saa puuhapisteitä kiertämällä kerättyä täyteen hienoja leimoja.

Nyt saa pukeutua hurrrjiin hepeniin ja kaameaan kolttuun! - tai vaikkapa suloisen kiltiksi hahmoksi.

Jännitystä menoon voi lisätä ostamalla arpoja, joissa on paljon upeita palkintoja.  

Touhuillessa tulee tietysti nälkä ja jano. Pihagrillissä paistuu makkara ja halloweenkahviossa pöydät notkuu ihania herkkuja. 

Varaathan taskuun käteistä pikkurahaa.

« Takaisin