Halkosaaren huvikeskus kutsuu jälleen tanssikansaa.

Halkosaaren huvikeskus kutsuu jälleen tanssikansaa.

Halkosaaren tanssikausi alkaa

17.6.2021

Tomi Olli

Legendaarinen Lappajärven Halkosaaren huvikeskus avautuu jälleen tanssikansalle tulevana lauantaina kun Finlanders laittaa tanssijalkoihin liikettä. Upealla paikalla sijaitseva huvikeskus tarjoaa jatkossakin mukavia kesäiltoja aina elokuun loppupuolelle saakka. Tanssijärjestäjä Minna Heinonen kiittelee eri tahoja yhteistyöstä.

- On sanottava, että Lappajärven kunta sekä alueen viranomaiset ovat olleet todella suuri apu ja turva. Olemme yhteistyössä heidän kanssaan voineet suunnitella kesän ohjelmaa, joka saadaan nyt käyntiin. Mieli onkin todella korkealla voidessamme jälleen tarjota mukavia iltoja.
 
Halkosaaressa on kokonaisuudessaan erinomaiset puitteet kesäisille tanssi-illoille.

- Haluamme tuottaa Halkosaareen tulijoille laadukkaan elämyksen. Alueelta on saatavana myös kahvia ja grillituotteita sekä anniskelualueen antimia.

- Halkosaareen on erittäin kätevä tulla niin henkilöautolla, matkailuautolla kuin asuntovaunullakin, sillä aivan huvikeskuksen vieressä on iso parkkialue, Heinonen kertoo.

Halkosaaressa nähdään Finlandersin lisäksi 24.6. Kyösti Mäkimattila ja Varjokuva, 26.6. Simo Silmu & Yölintu, Jyrki Nurminen & Sävel, 3.7. Leif Lindeman, 10.7. Maustetytöt, Hurma, 17.7. Kyösti Mäkimattila ja Varjokuva, 24.7. Heidi Pakarinen ja Karavaani, 31.7. Teemu Roivainen & Energia, 7.8. Simo Silmu & Yölintu, Jarkko Ylisikkilä, 14.8. PNP sekä 21.8. Leif Lindeman.

« Takaisin