Johanna Försti

Johanna Försti

Gaalalla ja Kevätfestareilla varoja uuden koulun hyväksi Parkanossa

28.1.2016

Johanna Försti

Parkanossa, kuten niin monissa muissakin Suomen kunnissa, kärsitään kouluissa sisäilmaongelmista. Vaikka valtuusto onkin jo päättänyt uuden koulukeskuksen rakentamisesta, eivät kuntalaisetkaan ole jääneet laakereilleen lepäilemään. Kahdeksan parkanolaista on nimittäin perustanut kannatusyhdistyksen, joka osaltaan on kantamassa korttansa kekoon uuden koulu- ja kulttuurikeskuksen rakentumisessa.

TUKKI ry (Terve, Uusi, Komiampi, Koulu, Itse) on sitoutumaton yhdistys, jonka päämääränä on edistää sisäilmaltaan terveen ja tiloiltaan tarkoituksenmukaisen koulu- ja kulttuurikampuksen rakentamista Parkanoon. Yhdistys toivoo, että kampus palvelisi kaikkia kaupunkilaisia yhteisenä oppimis- ja kulttuurikeskuksena. Samalla se houkuttelisi muuttotappioiselle paikkakunnalle uusia lapsiperheitä toimien eräänlaisena imagonnostattajana ja valttina asuinpaikkakuntaa valittaessa. Terveet tilat voisivat parhaimmillaan houkutella uusia veronmaksajia, joita myös Parkano kehittyäkseen tarvitsee.

Ensimmäisen toimintavuotensa aikana TUKKI ry on ollut järjestämässä mm. erilaisia hyväntekeväisyystapahtumia. Ensimmäinen voimainponnistus oli Keskustan koulun kevätfestarit, joka monipuolisella ohjelmatarjonnallaan houkutteli paikalle tuhatpäisen yleisön. Yhdistys on myös käynnistänyt kansalaiskeräyksen, haastekampanjan, jossa haluamallaan summalla voi haastaa niin yksityishenkilöitä, kuin yrityksiäkin mukaan hyväntekoon. Yhdistyksen toimintaan on lähtenyt mukaan myös useita yrityksiä, jotka omilla kampanjoillaan ovat kartuttaneet Tukin kassaa.

Seuraavaksi yhdistyksen ohjelmassa on luvassa eleganssia. TUKKI ry järjestää yhdessä Käenkoskikeskuksen kanssa Ystävänpäivägaalan lauantaina 13.2. klo 18.00 alkaen.

Ennennäkemätön viihdegaala ravitsee niin kehoa, silmää, korvaa kuin sieluakin. Gaala alkaa maljannostolla, ja illan aikana herkutellaan ihanan illallisbuffet’n äärellä sekä nautitaan viihdyttävän ohjelman ilotulituksesta! Illan aikana nauruhermoja kutkuttaa huikea, paikallisin voimin käsikirjoitettu ja toteutettu revyy ”Match Made In Heaven?” ja musiikkipuolesta vastaa housebändi Made in Heaven. Illan päätähtenä esiintyy upea laulaja ja hurmaava ”Tanssii tähtien kanssa” -solisti Johanna Försti.

Käenkosken maankuululla parketilla kelpaa gaalavieraiden tanssahdella Voimaorkesterin tahtiin ja baarissa halukkaat voivat itsekin tarttua mikkiin karaoken parissa. Gaalailta ruokailuineen ja ohjelmineen maksaa 50 euroa. Jokaisesta gaalalipusta lahjoitetaan 20 euroa Tukki Ry:lle.

Lipunmyynti tapahtumaan on jo käynnissä. Tilaisuus on kaikille avoin, mutta edellyttää ruokailun vuoksi lipun hankkimista ennakkoon. Ovelta lippuja ei siis saa.  Vaikka kyseessä on gaala, pukuetiketti ei ole tiukka. Luvassa on rento ja hauska ilta hyvän ruuan ja tasokkaan ohjelman parissa.

Tiedustelut ja lippuja: 0400 952072/ Johanna Koskiniemi

Tutustu Tukkiin:
www.tukkiry.fi
www.facebook.com/tukkiry

« Takaisin